CellReset-tuloksia

Edit: Aloitan kuurin taas 20.7. Porukassa aina mukavampaa, voidaan tsempata toisiamme (ja pärrätä kun siltä alussa tuntuu…). Soittele 0404138481 tai laita viesti masunkutistaja@gmail.com. Odotan uutta kuuria innolla, sillä ohjeita on hieman päivitetty ja valkoiset päivät tulevat olemaan helpompia 🙂

Tutustuin Fitline-ravintolisiin kerran It Works! -kutsuilla. Etsin juuri koko perheelle hyviä vitamiineja ja Kristiinan puheet vakuuttivat minut. Lähdin kuitenkin liikkeelle varovasti tarttuen ensimmäisenä nukahtamisongelmaani. Vaihdoin Leenan kanssa yhden wrapin purkkiin mineraalijuomaa, jonka luvattiin parantavan yöunta. Huomasin vaikutuksen nopeasti ja kiinnostuin toki tuotteista enemmänkin.

Sopivasti sattui Porsche-clubin pikkujoulut Helsingissä samaan päivään kun Fitlinella oli iso koulutus Vantaalla niin mentiin mieheni kanssa sinne kuuntelemaan Herr Doktorin luentoa. Nimeä en nyt muista, mutta saksalainen ravintotieteiden tohtori tuotteista luennoi. Viimeistään silloin tajusin tuotteiden mahtavuuden.
Otimme mieheni kanssa käyttöön perussetin ja lapsille juniorin. Aamuisin hyvänmakuinen perusjuoma, jossa on kuituja, maitohappobakteereja, ruoansulatusentsyymejä ja vitamiineja. Joukkoon ihanaa B-vitamiinijuomaa (”Punatäti”, lasteni keksimä nimi), jossa on tasaista virtaa tuovaa guaranan kofeiinia, foolihappoa sekä kaikki b-vitamiinit. Illalla mineraalijuoma eli lasten mukaan avaruussitruunaa, jossa mm. magnesiumia, D-vitamiinia ja kromia. Makeanhimo hävisi muutamassa viikossa. Suoliston hyvinvoinniksi vielä itsetehtyä jogurttia, joka on koko perheen makuun.

Useampi kaveri kävi läpi kehokuurin eli CellResetin ja itsekin sitä mietin. Kuulosti kuitenkin ihan liian hurjalta minulle. Kuulin mahtavia tuloksia. Kuukautiskivut hävinneet täysin, lääkityksiä vähennetty, epämääräiset kivut hävinneet, energia lisääntynyt, iho-ongelmat hävinneet, puhumattakaan niistä lukuisista kiloista mitä hävisi maailman tuuliin.

Tehtiin sitten miehen kanssa päätös että kokeillaan nyt! Miestä pelotti painonpudotus kun on muitenkin tosi laiha, itsekään en sitä niin paljon odottanut. Tiesimme kuitenkin elintapamme olevan pielessä ja halusimme muutosta siihen. Aiemmin siis söin aamulla kaksi palaa ruisleipää juustolla ja kahvin. Lounaalla sama. Päivälliseksi tein lämpimän ruoan aina. Iltapalaksi söin juustoa puoliltaöin. Eli tarvetta muutokselle oli!

Aloitimme kuurin maanantaina 9.2. tyttären synttäriviikonlopun jälkeen. Eka päivä oli kauhea. Pelkkää proteiinia. Miehellä tämä aiheutti todella voimakkaan negatiivisen mielialamuutoksen ja hän kevensikin kuuria huomattavasti heti toisena päivänä eli lopetti ns. valkoiset päivät alkuunsa. Itse taistelin ekan viikon läpi. Toisille nämä valkoiset päivät sopii todella hyvin, minulle ei. Oudoimpana oireena oli nuha, käsittämättömän voimakas, kivulias ja epämiellyttävä nuha, joka tuli minulle jokaisena valkoisena päivänä.

Valkoisena päivänä otetaan siis aamulla kylmä tee, Punatäti ja aminohappokapselit. Aamiaiseksi kaksi munaa. Päivällinen, lounas ja iltapala 150g proteiinia (kanaa, kalaa, tofua) lämpimänä. Ruokailun jälkeen aina avaruussitruunaa. Ennen päivällistä aminohappokapselit.

Ekalla viikolla puhdistus todella käynnistyy ja kiloja tippui roimasti. ”Aivosumu” hävisi nopeasti. Tuntui että ruokaa sai olla tekemässä ihan kokoajan ja kanan menekki oli ihan valtavaa kun kaksi ihmistä elätti itsensä käytännössä kanalla…

Toisella viikolla alkoi vihreät päivät. Aamiaiseen tuli mukaan jogurtti pellavansiemen-auringonkukkalimalla (kuulostaa kamalalta, ei sitä ole). Päivälliselle, lounaalle ja iltapalalle 150 g kasviksia ja vihanneksia tietyin rajoituksin proteiinin lisäksi. Omiksi suosikeiksini nousi kesäkurpitsa, valkokaali, mustajuuri, kukkakaali, parsakaali, ruusukaali ja haricot-pavut.

Ruoasta tuli todella kaunista ja jo toisen viikon lopussa huomasin kaiken maistuvan huomattavasti voimakkaammin. Yritin pitää ohjeiden mukaan valkoisia päiviä, mutta kolmannen kipupäivän jälkeen päätin kuunnella kroppaani ja jättää ne päivät pois. Oli siis aivan kuin olisin kärsinyt todella pahasta poskiontelotulehduksesta, joka päättyi heti, kun vihreä päivä alkoi aamun jogurtista. Nenäni on aina ollut tukkoinen, vaati siis vissiin aika voimakkaan puhdistuksen. Nyt on röörit auki!

Huomenna lopetamme kuurin vähän kesken. Huomenna on siis perjantai, lähdemme illalla Viiden tähden risteilylle koko perhe. Minulla on siellä It Works! -esittelytiski ja mies viettää aikaa lasten kanssa. Välillä toki vaihdamme. Ihanaa tehdä miehen kanssa hommia yhdessä niin tämmöisetkin tapahtumat hoituu hienosti 🙂 Kuuri olisi kestänyt vielä sunnuntaihin.

Millaisia tuloksia sain? En pölvästi mitannut tai ottanut kuvia lähtötilanteesta, merkkasin vaan painon ylös. Kiloja on karissut 4 kg, mikä on mielestäni hyvä tulos. Olen painanut tämän verran kerran aikuisiällä ja se oli hääpäivänäni 😀 Läskiä on tirissyt pois ihan kaikkialta.

Ekana huomasin muutoksen solisluiden alueella, kaulani hoikistui. Sitten mies kiinnitti huomiota jalkoihini, jotka ovat kaventuneet huomattavasti. Selkään ja kainaloihin ei tule enää lisätissejä (hormoniläskit sulaneet). Allit ei hölsky. Vatsa on aika kiva, mutta siellä riittää vielä wrapattavaa.

Ulkoisten seikkojen lisäksi tärkeää on ollut sisäinen muutos. Olen oppinut syömään muutakin kuin leipää. Olen oppinut oikeasti pitämään monista vihanneksista, joista en ennen välittänyt.

Olen oppinut maustamaan ruoan, en tarvitse enää valmismarinadeja. Olen virittänyt makuaistini kuntoon.

Olen kiinnostunut todella paljon ihmiskehon toiminnasta ja ravinnon vaikutuksesta (tosin tuntuu että tieto lisää tuskaa…).

Nukun paremmin, nukahdan heti kun vaan ehdin sänkyyn eikä lastenkaan yösähläys haittaa kun saan unenpäästä helposti kiinni.

Olen kärsivällisempi. Muistan asioita paremmin ja saan hommat hoidettua kun ei kokoajan tartte miettiä että mitäs mä olinkaan tekemässä.

Erityisen onnellinen olen siitä, että sain otettua itseäni niskasta kiinni ja tein tämän!

Jos haluat kuulla lisää, laita rohkeasti viestiä masunkutistaja@gmail.com tai soita 0404138481. En itse vielä tiedä läheskään tarpeeksi, mutta jos haluat kuulla lisää, luentoja on tarjolla varsinkin täällä Turun seudulla, mutta kysy toki muualtakin.

Tässä vielä tänään ottamani kuva vertailuruudukossa aloituskuvani kanssa. Kuvien välillä siis lähes vuosi. Muutos alkoi wrappikuurilla ja sen jälkeen olen wrappaillut silloin tällöin. Bodypumppiin olen selvinnyt kahdesti ja pilatekseen kolme kertaa. Kerran olen käynyt juoksemassakin! Viimeisimpänä yksi CellReset-kuuri.

10393990_10153107388319154_7704860466807888046_n

Vatsaan jäi edelleen reilusti tehtävää wrapeille, mutta muu kroppa hoitui kuurilla aika kivaan kondikseen. Tuotteet toimii upeasti yhteen. Restorate muuttaa kehon happamuustasoa emäksisemmäksi, jolloin wrapitkin toimii paremmin kuin happamassa kropassa, joka muutenkin kerää kaikki taudit ja vaivat itseensä. Ravintolisät toimii sisäisesti, wrapit ja muut It Works! -tuotteet ulkoisesti. Vähitellen toki It Worksin ravintolisät on saapumassa Eurooppaan, mutta niitä odotellessa pidän itseni kunnossa saksalaisilla tuotteilla 🙂

 

6 thoughts on “CellReset-tuloksia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s