Mitä kummaa on tapahtunut?

”Sä näytät tosi hyvältä! Mitä sulle on tapahtunut?” on kommentti jota kuulen nykyään usein. Näen myös ympärilläni paljon hyvinvoivia iloisia ihmisiä. Kaupassa minulle hymyillään. Vieraat ihmiset tervehtii minua, saan yllättäviä kaupanpäällisiä ja ilmaistuotteita. Tilanteet tuntuvat ratkeavan ongelmitta.

Asiat ei todellakaan ole olleet aina näin.

Minulla olisi monta syytä valittaa, mutten niitä listaa. Sen sijaan kerron yhdestä ihanasta asiasta, joka on ollut elämässäni vajaan vuoden ja mikä on vaikuttanut hormoneihini ja sitä kautta terveyteeni (niin henkiseen kuin fyysiseenkin) enemmän kuin mikään aiemmin kokemani asia.

Noin vuosi sitten olin pitämässä wrappikutsuja minulle täysin vieraan ihmisen luona. Olin tavannut hänet messuilla ja tiesin hänen myyvän jotain ihmeen vitamiinijuttuja. Kutsuilla oli paljon ihmisiä ja kuulin jo siellä huikeita tarinoita niistä ihmejauheista. Kotiinlähtiessä vaihdoin yhden wrapin yhteen purkkiin, koska kärsin nukahtamisvaikeuksista.

Otin iltaisin lasillisen tätä hyvänmakuista juomaa ja jo parin illan jälkeen nukahdin ilman muutaman tunnin pyörimistä. Soitin Leenalle ja kerroin haluavani kuulla lisää.

Tavattiin Leenan kanssa ja tein itselleni kestotilauksen. Olin muutama viikko aiemmin käynyt Life-kaupassa mittauttamassa kroppani ja olin ostanut sieltä pilleripurkkeja valtavan kasan, joten aamuin illoin juotavat hyvänmakuiset imeytyvät juomat kuulosti helpolta vaihtoehdolta. Hintakaan ei jotenkin tuntunut pahalta ja olihan tuotteilla tyytyväisyystakuu.

Valtava paketti tuli ja aloitin käytön. Kaksi päivää tuotteiden saamisen jälkeen kävimme mieheni kanssa Vantaalla herr Kuhnen luennolla ja mieskin tajusi mistä on kyse ja ryhtyi käyttämään. Lapsilla makuun tottuminen vei aikaa, mutta ymmärsivät tärkeyden ja kiltisti harjoittelivat.

Alkuvuodesta tehtiin miehen kanssa yhdessä kropan puhdistus eikä se välttämättä ollut kaikin puolin mikään superpositiivinen kokemus… Kirjoittelin silloin kokemuksistani tänne blogiinkin.

Paljon asioita muuttui kuitenkin. Fyysisiä muutoksia oli kiinteytyminen ihan kaikkialta ja hajuaistin saaminen. En aiemmin ollut haistanut käytännössä mitään, mutta olin vaan pitänyt sitä sukuvikana, mitään syytä asialle ei ollut koskaan löytynyt. Nukuin hyvin ja heräsin pirteänä. Ruokamme muuttui. En enää kokenut ruoanlaittoa vaikeaksi, kaikki einekset ja valmismarinadit hävisi pois.

Kevään jatkoin tuotteiden käyttöä. Sitten yllättäen ystäväni kertoi halukkuudestaan tehdä puhdistusjakson ja päätin tehdä itsekin uudestaan. En ollut toiminut ekan puhdistusjakson jälkeen ohjeiden mukaan ja olin menettänyt saavutetut muodot 😉

Toinen puhdistusjakso olikin helppo ja ihana! Voin kokoajan ihan superhyvin. Ekalla jaksolla koetut ongelmat eivät vaivanneet ja 28 päivän jälkeen tuntui etten todellakaan halua palata entiseen.

Nykyään syön neljä ateriaa päivässä. Puhdasta oikeaa ruokaa. En napostele, koska minun ei tarvitse. En kiellä itseltäni mitään. Jos haluan ottaa siiderin tai viiniä, otan. Jos haluan karkkia tai pullaa, otan. Yleensä vaan en halua. Välillä menee överiksi, syystä tai toisesta, mutta ei sekään haittaa ollenkaan. Tiedän miten palaan takaisin hyvään oloon.

Pään sisällä (tai oikeasti suolistossa) hommat on kunnossa. Ajattelen selkeästi ja olen onnellinen. Koska nukun hyvin ja syön oikein, kroppani pystyy toimimaan kuten sen kuuluu toimia ja tuottamaan niitä hormoneja, mitä tarvitsen.

Vuosi sitten löytämäni ravintolisät ovat tämän koko muutoksen avain. Onneksi voitin skeptisyyteni ja uskalsin kokeilla. Jos sinäkin haluat voida paremmin, autan sinua todella mielelläni. Mikäli haluat vaan nukkua paremmin, herätä paremmin, pierrä vähemmän, sairastaa vähemmän, skitsoilla harvemmin tai mitä tahansa pienempää tai suurempaa, soita ja jutellaan 0404138481.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s