Kaamosmasennusta turpaan!

Kysy minulta koska on taas seuraava tymäkkä tietopaketti kaikille, jotka ovat halukkaita pitämään huolta kropastaan. Naisille ja miehille, nuorille ja vanhoille. Olipa toiveesi sitten parempi vastustuskyky tai stressinsietokyky, normaalipainon saavuttaminen (yli- tai alipainosta), kauniimpi iho, hiukset tai kynnet, toimivampi aineenvaihdunta, syvemmät yöunet, parempi suorituskyky tai palautuminen tai vaikka ilmavaivojen tai hikoilun vähentäminen, sinun on tultava kuuntelemaan.

Päätöksestä alkaa muutos. Mitään muutosta ei ole koskaan syntynyt ilman päätöstä tehdä jotain.


Ilmoittaudu minulle 0404138481 (Jenni, itsenäinen FitLine- ja BeautyLine-edustaja) tai tule vaan paikalle. Facebookissa on usein tapahtuma, jonne voit myös klikata itsesi osallistujaksi.

Jos et asu Turunseudulla, voimme toki jutella puhelimitse. Kerron mielelläni miksi tuotteet on niin uskomattoman tehokkaita. Pääkaupunkiseutulaisille tietoa tarjolla usein Vantaalla Ikean lähistöllä. Muitakin luentoja on, kysy rohkeasti.

Monien itsestään ennenkin huoltapitäneiden kropat on yllättyneet kun ovatkin yhtäkkiä alkaneet saamaan oikeasti imeytyviä tuotteita vuosikausien imeytymättömien vitamiinien jälkeen. Moni on ihmetellyt voiko vaikutukset todella tuntea niin nopeasti ja mistä kummasta energiaa riittääkään 🙂

Nähdään luennolla! Sähköpostiakin voit tottakai laittaa masunkutistaja@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s