Monipuolinen ruoka riittää hienosti

Meidän perhe on viimeisen vuoden aikana muuttanut ruokailutapojaan aika voimakkaasti ja syömme nykyään hyvin ja riittävästi. Mutta silti nautimme päivittäin laadukkaita imeytyviä ravintolisiä. Miksi kummassa tuhlaamme vähät rahamme niinkin turhaan asiaan kuin ravintolisät?

Syy on yksinkertainen ja tylsä ja se on LAISKUUS. Minä haluan elää, enkä viettää elämääni miettien jatkuvasti sainko nyt tänään tästä ruoasta tarpeeksi B12-vitamiinia ja onko tässä ruoassa tarpeeksi ruoansulatusentsyymejä jne? Mites tuenkaan maksan hyvinvointia, millä vältän hivenainepuutokset?

Otan aamulla aineenvaihduntaa kiihdyttävää yrttiteetä, kylmänä tottakai. Tämä auttaa poistamaan ruoasta kertynyttä raskasmetallijäämiä sun muita ja tukee maksan toimintaa. Lisään siihen kaikki b-vitamiinit, jolloin ne oikeasti imeytyvät. Guaranan kofeiini herättää ja pitää pitkään pirteänä. Mukana toki myös paljon muuta tarpeellista, kuten foolihappo. Aminohappokapselit kuuluu myös joka aamuun ja iltaan, mukana kaikki elintärkeät aminohapot, joita keho ei pysty valmistamaan ja jotka pitäisi siis saada monipuolisesta ruoasta. Vaikuttaa voimakkaasti mm. hormoneihin ja mielialaan. Todella hyödyllisiä siis 😉

Teen jälkeen nautin herkullista itsetehtyä probioottista jogurttia, jossa ei ole sokeria eikä säilöntäaineita. Teen siitä joskus marjojen kanssa smoothien, yleensä syön sellaisenaan liotettujen siementen kanssa. Neljä elävää maitohappobakteerikantaa, suolisto ja immuunipuolustus tykkää!

Ennen lounasta juon perusjuomaa, jossa on maitohappobakteereja, ruoansulatusentsyymejä, kuituja, sinkkiä, seleeniä, vitamiineja. Herkullisen lounaan päätän mineraalijuomaan, joka on samalla tervetullut makeahko lopetus 🙂 Iltapäivällä otan tarvittaessa lisää B-vitamiinijuomaa ja illan päätteeksi vielä mineraalijuoman, jossa on sopivassa suhteessa tarvittavat hivenaineet ja mineraalit sekä tottakai kaikkien suomalaisten tarvitsema D-vitamiini. Jossain vaiheessa päivää otan myös imeytyvän vesiliukoisen kaltaiseksi tehdyn Omega3 + Q10 -öljyn.

Erittäin helppo tapa varmistaa kaiken tarpeellisen saanti ilman päivittäistä huolta. Meillä on vain yksi keho, toista ei saa. Mieluiten pidän tästä nykyisestä huolta ja rakastan itseäni. Kun osaan huolehtia itsestäni, jaksan myös huolehtia muista.

Jokainen tottakai tekee valintansa itse. Minä (ja monet monet muut päivittäin) valitsin helpon, turvallisen ja tutkitun tuotesarjan. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus eli voit rohkeasti kokeilla ja nähdä vaikutuksen ihan itse omassa kropassasi eikä sinun tarvitse luottaa minuun 🙂 Perussetti on aamulla perusjuoma ja b-vitamiini ja illalla mineraalijuoma, itse olen vienyt asiat vähän pidemmälle kun olen huomannut mitä kroppani tarvitsee. Tutustu tuotteisiin kaupassani. Jos haluat tuotteet edullisemmin, kysy.

Soita minulle 0404138481 tai laita sähköpostilla masunkutistaja@gmail.com soittopyyntö niin kerron lisää. On kivaa voida hyvin ❤ Haluatpa sitten sairastaa vähemmän, olla energisempi, päästä eroon sokerikoukusta, muistaa asioita, kestää paremmin stressiä, painaa vähemmän tai enemmän, saada vatsan toimimaan parantaa ihoasi tai vaikka saada hieman helpotusta talouteesi (itse päätät minkä verran, minä autan).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s