Kuulostaa hyvältä, mutta kalliilta

Useimmat meistä on halukkaita panostamaan omaan hyvinvointiimme. Haluamme tottakai elää terveinä ja hyvinvoivina. Syödään hyvin, urheillaan, nukutaan tarpeeksi ja tehdään paljon asioita oikein.

Tämä ei kuitenkaan aina välttämättä riitä. Hyvä ja monipuolinen ruoka ei enää tarjoa niin hyviä ravinteita kuin ennen. Maaperämme on köyhtynyt ja monet tuotteet kuskataan raakoina Suomeen ja kypsytetään pimeissä varastoissa. Veden ja maaperän kautta kaikkiin ruokiin kertyy raskasmetalleja, lääkeaineita jne. Liikunta kuluttaa kehon mineraalivarastoja ja lisää happamuutta. Stressi ja kiire heikentävät unenlaatua. Vaikka miten yrittää, ei välttämättä onnistukaan tekemään asioita oikein.

Tässä vaiheessa apuun tulee laadukkaat, monipuoliset ja tutkitut ravintolisät, joiden käyttäminen on helppoa ja hyödyn huomaa nopeasti. ”Voiko nää toimia oikeasti näin nopeasti? Olen jo paljon pirteämpi vaikka olen vasta käyttänyt pari päivää?” Itsellä unenlaatu parani huomattavasti jo kolmantena iltana pelkällä Restoraten käytöllä.


Yleisin kommentti kiinnostuneilta ihmisiltä on, että hyvältähän nuo kuulostaa mutta kun ovat niin kalliita. Itse olen kotona lasten kanssa, ei todellakaan ole ylimääräistä rahaa heitellä turhuuksiin, mutta silti koko perheeni syö FitLine-ravintolisiä emmekä ihan helpolla lopeta.

Hinta perustuotteille kestotilaajalle on alle 3e / päivä. Jos käyt kahvilassa ja otat kahvin kanssa pienen munkin, ei taida 3e riittää? Montako energiajuomaa tai suklaapatukkaa saat kolmella eurolla? Tupakka-askista puhumattakaan… Ostatko usein limpparia oman vesipullon sijaan? Nautitko useamman kupillisen kahvia päivässä (ja kenties kahvin kanssa hieman jotain makeaa)? Kolme euroa on niin pieni summa, että se menee huomaamatta päivittäin ja useimmilla meistä se kyllä löytyy.

Jos ei löydy, siihenkin on ratkaisu. Suomessakin on vielä valtavasti ihmisiä jotka eivät ole kuulleet tuotteista ja jotka todella hyötyisivät tuotteiden käytöstä. Kun sinä kerrot tuotteista eteenpäin, saat suosittelusta rahaa. Kerrot omista kokemuksistasi ja autat muitakin voimaan paremmin. Tottakai olisi mahdollista hoitaa asia vaikka apteekkien kautta.

Olisiko hienompaa ja kivempaa ostaa tuotteet apteekista ja rahat menisivät markkinointiin ja apteekkarille? Mielestäni ei. Ostamalla tuotteet suoramyynnistä raha kiertää ruohonjuuritasolla ja jokainen, joka on halukas tekemään työtä, ansaitsee juuri sen verran kuin tekee hommia. Mikäli et halua auttaa muita, sekin on ihan sallittua 🙂

Otatko tällähetkellä ravintolisäsi monesta eri purkista? Tiedätkö niiden yhteisvaikutukset? Mikä tarvitsee mitäkin imeytyäkseen? Mitkä heikentävät toisiaan? Missä suhteessa mitäkin ainetta on otettava jotta keho saa optimaalisessa suhteessa sitä, mitä tarvitaan? Imeytyykö syömäsi ravintolisät oikeasti vai ruokitko vessanpyttyä?  Saitko tuotteille tyytyväisyystakuun? Kysyitkö jokaikisen ainesosan tarpeellisuudesta ja vaikutuksesta kun tuotteet ostit?


Yllämainituista syistä minä syön ja annan myös perheelleni FitLine-tuotteita. Ennen söin monesta purkista erilaisia juttuja. Kukaan ei kaupassa kertonut minulle yhteisvaikutuksista tai mihin aikaan päivästä niitä pitäisi syödä (vaikka ostin useimmat tuotteet yhdellä kertaa, lasku oli iso). Imeytyvyydestä ei ollut mitään tietoa. En kysellyt tuotteiden sisällöstä enkä saanut tyytyväisyystakuuta. En saanut palauttaa tuotteita vaikka aika pian löysinkin laadukkaammat tuotteet 🙂

Jos sinäkin haluat testata mitä tuotteet tekevät sinulle, ota yhteyttä. Soita minulle 0404138481 (Jenni) tai laita soittopyyntö vaikka tekstarilla tai sähköpostitse masunkutistaja@gmail.com.

Tänään tiistaina 24.11.2015 klo 18:30 on tarjolla huippuluento tuotteista Turussa. Ilmoittaudu ja kysy paikka minulta. Nähdään illalla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s