Ilta terveydelle ja hyvinvoinnille

Tykkäätkö istua iltaa ystävien kanssa? Tykkäätkö ystävistäsi? Haluatko voida hyvin ja haluatko ystäviesikin voivan hyvin? Tykkäätkö emännöidä kutsuja? Oletko kyllästynyt perinteisiin kutsuihin?

Mikäli vastasit ensimmäisen kappaleen kysymyksistä yhteenkään KYLLÄ, meidän on aika jutella. Tiesitkö, että voit tutustua tuotteisiin kotonasi tai vaikka kahvilassa kaikessa rauhassa? Voidaan tavata kahdestaan tai isommalla porukalla.

Illanvieton aihe voi olla yleinen hyvinvointi, puhdistus / terveyskuuri CellReset, urheilijoiden hyvinvointi, lapsiperheiden haasteet, ikääntymisen haasteet, iho-ongelmat, paino-ongelmat, rahahuolet… Sovitaan aihe yhdessä tai minä katson tilanteen mukaan.

Maistellaan tuotteita, jutellaan ja mietitään juuri sinulle ja jokaiselle ystävällesi paras hyvinvointiratkaisu yksilölliset tarpeet huomioonottaen. Kenenkään ei ole pakko ostaa mitään, mutta ne, ketkä päätyvät ostamaan, saavat täyden 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Onko sisustus, vaatteet tai meikit illanvieton arvoisia, mutta terveys ja hyvinvointi ei? Mietipä sitä. Kun tajuat mikä on tärkeintä, soita minulle 0404138481 (Jenni Menander) tai laita sähköpostia masunkutistaja@gmail.com. Asun Turun lähistöllä Kaarinassa, mutta pystyn kyllä pitämään luennon virtuaalisesti kaikkialle maailmaan 🙂

Jos et nyt halua emännöidä omaa hyvinvointi-iltaasi, järjestämme yleisiä luentoja usein. Esim. tänään tiistaina 15.12. Tampereella ja keskiviikkona 16.12. Turussa. Kysy minulta koska luento on kotikaupunkisi lähettyvillä.

Olin lauantaina Vantaalla koulutuksessa päivän ja tiedon lisäksi inspiroiduin aivan valtavasti oikeiden käyttäjien tarinoista. Elämäsi voi muuttua, kun otat riskin ja kokeilet tuotteita. Riski on hyvin pieni, sillä kaikilla tuotteilla on kolmenkymmenen päivän palautusoikeus. 

Kerro minulle mikä sinua eniten vaivaa niin minä kerron mikä tuotteistamme voisi auttaa. Kokeile rauhassa kotonasi ja palauta tuotteet jos ei mielestäsi toimi. Kysy myös miten saat tuotteet itsellesi ilmaiseksi.

Soita 0404138481 tai laita sähköpostia masunkutistaja@gmail.com. Ihan rohkeasti, olen täällä auttaakseni Sinua ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s