Tahdon olla kotiäiti

6-vuotias tyttäreni halasi minua eilen ja totesi ”Äiti, minun elämäni on mahtavaa!” Olen siis kahden lapsen äiti. Joanna täyttää pian 7, Juuli täytti muutama viikko sitten 4 vuotta. Kun äitiyslomani Juulista loppui, minut lomautettiin kuten muutkin samaan aikaan äitiyslomalla olleet.

En ole koskaan ajatellut itseäni kotiäitinä. Joanna meni päiväkotiin 13-kuukautisena, silloin oli haastavaa olla kotona niin pitkään… Nyt olen ollut kotona siis jo yli NELJÄ vuotta. Haaveeni on pystyä tekemään töitä kotona loppuelämäni. Mitä kummaa on tapahtunut????

Tämä on siis se syy, miksi puhun näistä upeista tuotteista kaikille. Tiedän, että jokaikinen ihminen haluaa voida hyvin. Tiedän, että se on jokaiselle mahdollista meidän tuotteiden avulla. Tahdon itsekin ja tahdon että perheenikin pysyy terveenä.

Kotiäitinä minulla ei kuitenkaan ole varaa kaikkeen mitä tahdon. Siinä onkin verkostomarkkinoinnin upeus ja mahtavuus! Myös vähätuloinen voi käyttää tuotteita tekemällä töitä. Tai suurempituloinen voi ansaita hieman kivaa ekstraa. Mitä sinä tekisit jos saisit kuukausittain ylimääräisen 100e tilillesi? Tai 500e tai tonnin? Tai enemmän.

Jokatapauksessa puhuisin ihmisille upeista tuotteista. Kerron myös jos käyn hyvässä ravintolassa, näen hyvän leffan tai löydän kivan ruokareseptin. Näistä suositteluista saan hyvää mieltä kun muutkin saa kivoja kokemuksia, mutta suosittelemalla tuotteita saan myös hieman rahaa. Jonain päivänä, kun olen tehnyt paljon paljon töitä, voin saada paljonkin rahaa. Kukaan ei minua estä.

Mikä tässä on niin negatiivista? Minä en ymmärrä. Tuotteet ovat upeita ja niillä saadaan mahtavia tuloksia. Markkinointiin normaalisti käytetyt rahat jaetaan suosittelijoille. Raha mikä tulee yhdestä tilauksesta on pieni, ahneeksi on vaikea syyttää 🙂 En varmasti puhuisi tuotteista jos en olisi  täysin vakuuttunut niistä! Käytän itse ja koko perheeni käyttää, en vaan puhu tietämättä mitään tai saadakseni rahaa.

Eniten mua ihmetyttää se, että myydessäni sisustustavaraa kotikutsuilla, en koskaan törmännyt työni arvostelijoihin. Katteet oli ihan eri luokkaa kuin nykyisessä työssäni. Arvomaailmani vaan ei sallinut uuden tavaran ”työntämistä” jo muutenkin täyteen maailmaan, haluan mieluummin jakaa hyvää oloa ympärilleni ❤️ Siksi vaihdoin ensin kosmetiikkaan ja reilu vuosi sitten onnekseni kokeilin ihmejauheita ja innostuin.

On täysin sallittua käyttää tuotteita puhumatta niistä kenellekään. Silloin perussetin hinta on vajaat 3e / päivä. Puhumalla vähän, hinta tippuu puoleen, puhumalla paljon siirtyykin jo tulopuolelle. Työtä ei tarvitse tehdä yksin vaan apuna on Pohjoismaiden suurin tiimi, joka tekee tällähetkellä 80% koko firman ykkösmiehen liikevaihdosta.

Suomessa on meneillään ihan valtava kasvu ja tekijöitä tarvitaan. Olen itse päässyt aivan mahtavaan koulutukseen, jonka antia jaan enemmän kuin mielelläni tiimiläisilleni ja autan juuri niin paljon kuin haluat.

Soita minulle 0404138481 tai laita sähköpostia masunkutistaja@gmail.com. Voit myös mielellään pyytää minut kaveriksi FB:ssä, nimeni on Jenni Menander. Tee itsellesi hyvää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s