6/28

Mahtava pakkaspäivä! Lapset leikkii kavereineen yläkerrassa, mies säätää jotain autotallissa, mä rentoudun omassa rauhassa alakerrassa. Joulukuusi on laatikossa odottamassa matkaa varastoon ja koti valmis vastaanottamaan kevään.

Ja niin olen minäkin 🙂 Aloitin heti 1.1. cellReset-elämäntavan puhdistusvaiheen, huvin vuoksi ja tukeakseni mahdollisimman hyvin muita putsaajia. Olen jo nyt erittäin tyytyväinen peilikuvaani, mutta loppuun asti mennään. Siitä sitten takaisin normaalirytmiin, mikä ei minulla paljoakaan tästä puhdistusvaiheesta eroa 🙂

Olen niin onnellinen siitä, että olen löytänyt tämän elämäntavan. Hallitsen täysin painoani. Verensokerini ei heittele. Osaan syödä oikeaa ruokaa oikeina aikoina. Yksinkertaisesti, voin hyvin. Näytän hyvältä ja mieleni on hyvä.

Saako näin sanoa? Perinteisen suomalaisen ajattelutavan mukaan ei… Mutta miksipä ei? Kun on tyytyväinen, sen saa sanoa ja se kuuluu sanoa. Enkä sano sitä ollakseni parempi kuin joku muu, vaan yksinkertaisesti parempi kuin minä itse, ennen.


Vielä yksi ”tiukka” valkoinen päivä ja sitten pääseekin herkuttelemaan vihreillä! Aah, huomenna hakemaan parsakaalia, paprikaa, kukkakaalia, ruusukaalia ja joku ihan uusi tuttavuus! Pitääkin kurkata satokausikalenterista jotain vinkkiä 🙂

Toivottavasti sinun loppiaisesi on myös sujunut mukavissa merkeissä!

Tässä mielenkiintoinen video insuliiniresistenssista https://m.youtube.com/watch?v=XKMLrcSV5L4 Käy katsomassa ja jos kolahti edes vähän, tartu ongelmaa heti sarvista jo ennen diabeteksen puhkeamista. CellReset osuu juuri oikeaan kohtaan! Kysy lisätietoa 0404138481 (Jenni, itsenäinen FitLine- ja BeautyLine -jälleenmyyjä) tai masunkutistaja@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s