Mitä nämä tuotteet on?

Sain juuri sähköpostiin kyselyn mitä nämä käyttämäni tuotteet on. Kirjoittelin nopsaan vastauksen ja ajattelin jakaa sen teillekin 🙂 Tässä siis hieman kuivaa faktaa niille, joita se kiinnostaa. Tärkein asiahan on toki se fiilis, minkä saat kun tuotteet oikeasti imeytyy ja auttaa! Sen saat vaan kokeilemalla ❤️ Voit tutustua tuotteisiin kaupassani. Tuotteiden hinnat on asiakashintoja, voit tilata kauttani tuotteet myös 20-30% edullisemmin omalla tukkutunnuksellasi.

Käyttämäni tuotteet on saksalaisia ravintolisiä. Tuotteilla on yli 40 patenttia, mikä on äärimmäisen harvinaista ravintolisille. Yksi patenteista on imeytymiskonsepti NTC, joka varmistaa tuotteiden täydellisen imeytymisen juuri sinne, missä tarvitaan, silloin kun tarvitaan ja se määrä mitä tarvitaan.

Ryhmävaikutteisuus on myös mietitty valmiiksi. Vitamiinit, hivenaineet ja mineraalit vaativat tietyt yhdistelmät ja suhteet, mutta niistä ei tarvitse tietää enempää koska kaikki on mietitty valmiiksi 😊
Tuotteet tehdään lääketehtaassa Saksassa korkeimman GMP-puhtausluokituksen mukaan (n. 5% kaikista ravintolisistä) luonnollisista ainesosista. Kaikki tuotteet on Kölnin listalla eli takuulla dopingvapaita. PM International (eli yrityksemme) on ainoa yritys joka saa käyttää Kölnin listan logoa markkinoinnissa koska kaikki tuotteet on alusta asti heidän tutkimiaan. Lisäksi Sveitsin vitamiini-instituutti Lausannessa tutkii tuotteita ja varmistaa purkin sisällön olevan juuri mitä purkissa lukee.

Tuotteet tehdään vain ja ainoastaan oikeasta ruoasta, minkä siis kroppa tunnistaa ja osaa käyttää. Sopii siis myös kaikille, jotka uskovat oikean ruoan riittävän. Valitettavasti se ei nykyään enää riitä… Kuulithan appelsiinikohusta, jossa huomattiin appelsiinin C-vitamiinipitoisuuden pudonneen nollaan. Ravintolisät varmistaa ravinneaukkojen täyttämisen, joka päivä.

Konsepti on äärimmäisen yksinkertainen. Aamulla hyvänmakuinen juoma, joka herättää niin aivot kuin aineenvaihdunnankin. Illalla toinen juoma joka palauttaa hyvin päivän rasituksista ja tuo levollisen unen. Jokaisen tarvitseman optimaalisetin lisäksi valikoimassa on toki jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin sopivia lisätuotteita joilla varmistetaan optimaalinen terveys nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu tuotteisiin ja yritykseen sivuillani (linkki) ja soita minulle 0404138481 (Jenni Menander) kun haluat lisätietoa. Tuotteiden käyttäjien lisäksi haen tiimiini itsenäisiä menestyksennälkäisiä ihmisiä, jotka haluavat auttaa muitakin voimaan hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s