Missä niin lukee?

Katsoin tuossa Standup-ohjelmaa ja siinä esiintyjä kertoi tästä suomalaisten uskosta kirjoitettuun tietoon. Hänen mukaansa vastaus on ”Missä niin lukee?!?!” sanot mitä tahansa. Ja jos jotain jossain lukee, sen on oltava totta.
Jo useamman kuukauden olen saanut vastailla kommentteihin eräästä tietystä blogista, jonka on kirjoittanut turkulainen lääkäri, jolla ei ole mitään tietoa tai kokemusta tuotteistamme. Mutta tokihan hän tietää tottakai paremmin kaiken kuin esim. minä. Kaikki satojen tiimiläisteni, tuhansien tuttujeni ja erityisesti oman perheeni positiiviset kokemukset on vaan uskoa, tottakai, koska lääkäri niin kirjoittaa.
Haluaisin kovin kirjoittaa ja kertoa mitä kaikkea hyvää tiimiini ja perheeseeni on tuotteiden myötä tullut, mutta en saa, koska Evira valvoo tarkkaan ettei vaan ravintolisillä saada mitään hyötyä, mitä ei ole tieteellisesti todistettu. Tätä ei valitettavasti kaikki jälleenmyyjät noudata. Meidän firmassa ohjeistus on mennyt hyvin perille, valitettavasti samaa ei voi sanoa kaikista alalla toimivista yrityksistä.
Suomen toimitusjohtaja on aloittanut kirjoittamaan upeaa blogia, jossa asiat on selitetty erittäin hyvin. Esim. tutkimusasioista, jotka tuntuvat niin monia kiinnostavan, löytyy mielenkiintoista tietoa. Monethan esim. väittää, ettei tuotteiden tietoja ole saatavilla, siitäkin Jussi on kirjoittanut. Jokaisen tuotteen tiedothan löytyvät kaupasta, ihan suoraan etiketti näkyvissä 🙂 Valitset tuotteen, mistä haluat tuotetietoa ja klikkaat AINESOSALUETTELO PDF. Se aukeaa koneellesi samaan paikkaan minne muutkin PDF:t.
Myös kilpailevien firmojen edustajien mielipiteet on enemmän totta kuin ihmisten omat kokemukset. Kuinkakohan moni oikeasti menisi kysymään esim. Ford-kauppiaalta kannattaako Bemaria ostaa? Ja luottaisi siihen sanaan. Ford-kauppias voisi esimerkiksi kertoa naapurillaan olleen vuosia sitten Bemari ja se oli ihan susi, ei sunkaan kannata kokeilla. Kuka oikeasti uskoisi?
Ihmetystä herättää myös monien kärsimättömyys. Jostain syystä odotetaan elämän muuttuvan muutamassa päivässä tuotteiden käytön aloittamisen jälkeen. Fitskut on kuitenkin vain ruokaa, jolla täytetään kehon puutostilat. Niiden puutosten täyttyminen vie lähtötilanteesta riippuen jopa puoli vuotta tai kauemminkin. Itse huomaan edelleen muuttuvia asioita vaikka olen käyttänyt tuotteita yli kaksi vuotta. Tärkein asia minkä Fitskuilla saa on terveys, sitä on vaikea mitata varsinkin jos lähtökohtakin on kunnossa kuten itselläni oli. Jos taas taustalla on paljon häiriöitä, eivät ne hetkessä tai kahdessakaan korjaudu. Joillakin (kuten tyttärelläni) tilanne jopa pahenee reilusti ennen paranemistaan. Tämäkin on kehon aivan normaali toimintatapa.
Anna itsellesi mahdollisuus voida hyvin. Olen taas viime päivät lukenut Facebookista ihmeellisen paljon ”Me ollaan taas kipeitä, ollaan oltu kokoajan kipeitä” -kirjoituksia. Sitähän tämä aika monille on. Kyllä Fitskujen käyttäjätkin on joskus kipeitä, mutta harvoin ja lyhyen aikaa. Syy on yksinkertainen. Kun suolisto on kunnossa, sieltä ei pääse kroppaan niin paljon taudinaiheuttajia. Ja toisaalta, kun solut on ravittu oikein, tauteja vastaan on tehokkaammat taistelukeinot. Väsymystäkin monet valittaa. Tai sitten ei saa nukuttua. Tai muuten vaan kaikki ottaa päähän.
Kaikista parasta tässä mahdollisuudessa on se, että voit aina palata takaisin vanhaan. Mikään ei toimi kaikille, se on fakta. Mutta jos et edes anna itsellesi mahdollisuutta… Useimmille Fitskut tekee hyvää, ennemmin tai myöhemmin. Hyvin suurella todennäköisyydellä siis myös sinulle. Jätätkö kokeilematta siksi, että joku sanoo että niin kannattaa tehdä vai kokeiletko siksi, että haluat voida paremmin kuin nyt voit? Ainoastaan sinä voit tehdä päätöksen omasta elämästäsi ja hyvinvoinnistasi.
Minä autan kyllä. Soita 0404138481 (Jenni) tai laita viestiä. Facebookissakin minut tavoittaa helposti. Hinta on alle kolme euroa päivässä, mahdollisuudet on rajattomat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s