Flunssa

Kahtena aamuna olen herännyt kurkku kipeänä ja vähän jännittänyt mahtaako se flunssa meillekin rantautua. Eilen pikkumuksu 5-v oli kuuma kuin kekäle ja käytännössä nukkui koko päivän. Se aika kun oli hereillä, nautittiin herkullisia juomia sopivina sekoituksina.
Tänään itselläni ei enää kurkku koske eikä muksukaan ole edes lämmin. Niin onnellinen ❤❤❤
”C-vitamiinin ”puoliintumisaika” elimistössä on 20 minuuttia – se siis poistuu elimistöstä nopeasti. Sitä pitää saada tasaisina annoksina pitkin päivää.
Tutkijat, jotka ovat mitanneet vilustuneiden ihmisten C-vitamiiniipitoisuutta, ovat saaneet tulokseksi nollan. Kaikki on poissa. Immuunijärjestelmä on ottanut kaiken C-vitamiinin elimistöstä. Jos olet terve ja otat 3 g C-vitamiinia suun kautta, sinulle tulee ripuli, koska vitamiini jää suoleen; se ei imeydy, koska sinulla ei ole sille tarvetta. Jos sinulla taas on syöpä tai olet vilustunut, voit ottaa 20 g C-vitamiinia. Kaikki imeytyy suolikanavan yläpäässä, eikä C-vitamiini pääse paksusuoleen aiheuttamaan ripulia.
…..
Jos elimistössäsi on tulehduksenkaltainen sairaus, ala sairauden mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ottaa yksi 1 g C-vitamiinitabletti joka tunti kuuden tunnin ajan. Jatka 1 grammalla kolme kertaa päivässä kunnes on kulunut viikko ilman oireita.” Knut Flytlie: Vitamiinit
Minä en luonnollisesti suosittele mitään C-vitamiinitablettia vaan meidän firman varmasti imeytyviä ja turvallisia tuotteita ja LEPOA. Kuumeessa on tärkeä juoda paljon. Itse otan heti ensimmäisten flunssaoireiden alettua parin tunnin välein cocktailin, joka sisältää B-vitamiinikompleksia, mineraalivalmistetta ja vielä terveyden tehostajaa. Kroppa ottaa sen mitä tarvitsee ja saa voimia paranemiseen jogurtista.
Jogurtti on oikeastaan paremminkin maitohappobakteerivalmiste. Se valmistetaan itse, eli kaikki 10-12 päivää elävät maitohappobakteerit on elossa vielä kroppaan päästessään. Inuliini suojaa niitä että ne pääsevät perille suolistoon. Suolistossa maitohappobakteerit toimivat kuin poliiseina, päästävät hyvät aineet imeytymään ja huonot ulos luonnollista reittiä. Suolistossakin niiden elinaika on sama 10-12 päivää, siksi niitä on saatava jatkuvasti lisää.
Tämä jogurtti on yksi niistä vahvimmista syistä miksi alunperin tuotteisiin rakastuin. Tyttäreni oli silloin 5-vuotias ja oli jo pitkään kärsinyt ummetuksesta. Apteekin sokeriliuos aina auttoi väliaikaisesti, muttei korjannut ongelmaa. Kaksi päivää jogurtin aloittamisen jälkeen ongelma loppui eikä ole enää palannut kertaakaan. Parasta mitä äiti tietää on lastensa hyvinvointi ❤
Olen siitä onnellisessa asemassa että voin helposti toteuttaa myös levon aina tarvittaessa koska päätän itse omat työaikani. Arvosta sinäkin itseäsi ja lepää kun sairaus meinaa iskeä. Mikäli et kuuntele kehoasi kun se kuiskailee, joudut kärsimään kun se huutaa… Ota terveytesi ohjat omiin käsiisi, lopeta miettiminen ja tee päätös 🙂
Voit tilata perustuotteet itsellesi tukkuhintaan tämän linkin kautta tai yksittäin suoraan kaupasta. Kun olet edes kerran tilannut tuotteet tukkuhintaan kestotilauksella (kolmen kuukauden perustuotteet kerralla kotiin, maksu kolmessa erässä), saat kaikki muutkin tuotteet 20% alennuksella.
Nyt on ihan huipputarjouskin meneillään! Jos olet lopettanut kestotilauksesi jostain syystä vuoden 2016 aikana ja aktivoit tilauksesi tammikuun 2017 aikana, saat ilmaisen Activizen tilauksesi mukana. Aktivoinnin hoidat helpoiten soittamalla tai laittamalla sähköpostia asiakaspalveluun Vantaalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s