Poistaako FitLine-tuotteet migreenin?

Ei poista. Parantaako FitLine-tuotteet syövän? Ei paranna. Pelastuuko maailma kun käyttää FitLine-tuotteita? Ei pelastu. Tulenko helposti miljonääriksi kun aloitan FitLine-jälleenmyyjänä? Et tule.

Olen harmittavan monesta FB-ryhmästä viime aikoina joutunut lukemaan ihmisten saaneen liian suuria lupauksia upeista tuotteistamme. Tilanne vaatii siis hieman pohdintaa. Mahtaakohan olla niin, ettei oikeasti lupauksia ole annettu, vaan kuulija on kuullut asiat haluamallaan tavalla? En tietty voi tietää lupaileeko joku organisaatiossamme liikoja, mutta voisiko yksi osa olla myös siinä, että ihmiset kertoo omia kokemuksiaan ja ne otetaan lupauksina?

FitLine-tuotteet on ravintolisiä, jotka täyttävät monipuolisenkin ruoan täyttämät aukot. Monet meistä ei syö päivittäin täydellisesti, mutta yllättävän monet niistäkin, jotka ovat jo pitkään syöneet mielestään oikein, ovat suorastaan järkyttyneet miten paljon paremmin he voivat aloitettuaan tuotteiden käytön. Terveille ihmisille ei tule välttämättä mitään valtavaa muutosta. Elämä vaan alkaa vähitellen maistumaan mukavammalta 🙂

Muutokset eivät tule hetkessä. Ja alkuun saattaa tulla jopa takapakkia, aivan normaali kehon prosessi. Kärsivällisyys, jatkuva käyttö ja opiskelu on avaimet onnistumiseen. Tilaisuuksia järjestetään usein, niissä oppii miten tuotteita voi käyttää saadakseen niistä parhaan hyödyn. Meidän tiimin tilaisuuksissa ei ole hurmosta, ei painostusta, ei edes tuotemyyntiä. Sinne saa ihan vapaasti tulla kuuntelemaan ja kyselemään. Kysy minulta koska olen lähellä sinua tai seuraa tilaisuuksiamme FB-ryhmässämme netin kautta livenä.

Sairauksien parantamisesta usein kysellään ja kokemuksia niistä kerrotaan. FitLine-tuotteet hoitaa vaan terveyttä, ei sen kummempaa. Jos joku oire saadaan kuriin, se on ihan siitä syystä että kropassa on ollut joku puutos, joka on oireen aiheuttanut. Ja kun se puute korjataan, oirekin häviää. Mitään sairauksia ei tuotteillamme voi hoitaa. Jos sinulla on joku lääkitys, sitä täytyy tottakai seurata. Jos lääkäri on sitä mieltä että lääkitystä voidaan vähentää tai poistaa, hyvä juttuhan se on. Näin on monelle käynyt. Mitään ei kuitenkaan voi luvata koska sairaudet voi johtua monista asioista. Tämä ei ole mitään vastuunpakoilua tms vaan yksinkertainen totuus.

Olen myös lukenut monen saaneen katteettomia lupauksia ansaintamahdollisuuksista. Tämä ei ole helppoa työtä. Tässä ei tienaa sillä että hankkii paljon jälleenmyyjiä ja itse makailee sohvalla ja piereskelee. Ne, jotka ansaitsee hyvin, ei välttämättä ole missään ”pyramidin huipulla” kuten perinteisissä työpaikoissa parhaiten ansaitsevat vaan tekevät eniten töitä. Perinteisessä työpaikassa voit tehdä pitkää työvuoroa ja saada ylityökorvauksia. Mutta voitko tekemällä lisätunteja ylittää pomosi palkkatason? Aika harvoin, oletan. Parhaan palkan saavat yleensä ne, jotka ovat kouluttautuneet korkeimmalle ja valinneet alansa oikein. Palkkakehitys on harvemmin kovinkaan suurta.

Suosittelumarkkinoinnissa, verkostomarkkinoinnissa, suoramyynnissä, mitä sanaa haluatkaan käyttää, ansaitset juuri sen verran kun ansaitset. Eli jos teet ahkerasti työtä vuodesta toiseen, koulutat itseäsi, auta tiimiläisiäsi tekemään samoin, kukaan ei rajoita tulotasoasi. Ja jokainen saa tehdä juuri sellaista tuloa kuin haluaa. Jollekin riittää se, että saa hieman alennusta omista tuotteistaan. Joku haluaa pari sataa extraa kuukaudessa säästääkseen perheelle lomamatkan vuosittain. Minä itse haluan sellaisen tulotason mitä normaalistakin työstä saisin eli työllistää itseni yrittäjänä. Joku tiimissäni voi haluta vielä enemmän. Suurin osa ei halua rahaa. Suurin osa haluaa vaan voida paremmin ja käyttää tuotteita. Sekin on ihan täysin sallittua ja hyvä juttu.

Kun kiinnostut verkostomarkkinoinnista, katso täältä upeita videoita joissa asiat on selitetty selkeästi http://www.janniebak.dk/fi_index.htm.

Tärkeintä kaikessa on se, että kerrot minulle (tai sponsorillesi) mitä haluat. Ja yhdessä teette työtä tavoitteiden saavuttamiseksi. Mielen saa muuttaa koska vaan, sehän on vaan elämää 🙂 Joku voi olla tosi innoissaan bisnesmahdollisuudesta alkuun, mutta tajuttuaan että se vaatii työtä, muuttuukin vaan käyttäjäksi. Toinen taas sanoo ettei koskaan puhu kenellekään (kuten minä), mutta yllättäen saakin parin vuoden päästä ihan kivat bonukset kuukausittain. Suurin osa vaan käyttää, pitää purkit piilossa eikä kerro kenellekään. Nauttii omasta hyvästä olosta. Sekin on ihan sallittua ❤

Näihin sanoihin ja tunnelmiin päätän postauksen tänään. On ihanan terapeuttista kirjoitella tänne omassa rauhassa. En enää helpolla lähde mukaan FB-kirjoitteluihin. Varsinkin kirjallisessa viestinnässä on niin suuri väärinkäsityksen mahdollisuus, puolin sun toisin. Siksi mieluiten keskustelen asioista kasvotusten tai puhelimitse. Kun kiinnostut tuotteista, tavataan ja jutellaan. Maistelet ja teet sen perusteella ratkaisusi. Ei tartte pelätä että houkuttelen myymään tms, sehän olisi ihan järkyttävää. Ei näitä tuotteita kukaan voi myymällä myydä, vasta sitten kun omaa hyvää oloa haluaa jakaa muillekin, suosittelu onnistuu ja on kivaa.

Mun puhelinnumero on 0404138481 (Jenni). Soittele ja on tosi kiva jos esittelet itsesi puhelun aluksi ❤ Mukavampi jutella kun tietää kenelle puhuu. Ihanaa iltaa sinulle. Toivon että hälvensin edes hieman väärinkäsityksiä etkä itse ole joutunut liikalupausten kohteeksi. Kun haluat voida paremmin, kokeile. Aina voit palata takaisin vanhaan. Tuotteita voit tilata asiakashintaan täältä ja tukkualennuksella täältä.

HUOM! Voisin kertoa sulle tosi paljon tositarinoita siitä, mitä tuotteiden ansiosta ihmisten terveydelle on käynyt, mutta se ei ole Suomessa sallittua. Ei minkään ravintolisän kohdalla. Eli jos törmäät esim. netissä ihan huikeisiin tarinoihin, ne voivat todellakin olla totta, mutta Eviran ansiosta niitä ei saisi kertoa. Muista käydä lukemassa faktaa yrityksestä FITLINE FAKTA -blogista (linkki).

One thought on “Poistaako FitLine-tuotteet migreenin?

  1. Kiitos mielipiteestäsi Helena ❤ Hän kirjoittaa siitä, että tuotteita myydään liian suurilla lupauksilla, tuotteita ei tunne lainkaan. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s