Ravintolisätkö vaarallisia?

Viimepäivien kuuma puheenaihe on ollut hengenvaaralliset ravintolisät. Klikkijournalismia parhaimmillaan (vai pahimmillaan) Lääkärilehti: Ravintolisien vuoksi voi joutua sairaalaan – syynä sinkki, kofeiini ja detox-tuote. Jutussa kerrotaan että tuotteita on käytetty väärin ja kovilla yliannostuksilla. Vesikin on vaarallista liikaa juotuna tai vaikka keuhkoihin vedettynä…

Näin voi käydä kun kukaan ei auta, ei kerro miten tuotteita käytetään ja oletetaan että käyttäjät osaa itse lukea käyttösuositukset ja seuraavat niitä. Kenties käytössä on myös synteettisiä edullisia ainesosia, joita keho ei osaa käsitellä.

Kun siis tarvitset tukea hyvinvointiisi, varmista muutama asia.

 • Valitse pitkään markkinoilla olleet tuotteet (FitLine Suomessa tänä vuonna 20 vuotta) joiden käyttöön saat henkilökohtaisen opastuksen ja avun (FitLine-tuotteita voit ostaa ainoastaan itsenäisiltä jälleenmyyjiltä. Itsenäiset jälleenmyyjät ovat yrittäjiä, jotka haluavat todellakin auttaa sinua voimaan hyvin. Kaikilla ei välttämättä ole tietoa, mutta on tietoa mistä voi kysyä. Myös Saksaan asiantuntijatiimille on suora kysymysmahdollisuus jos omat tiedot ei riitä).
 • Valitse tuotteet, joiden sisältö on varmasti tiedossa (Tüv-Süd elab raportit kaikista FitLine-tuotteista). Muiden ravintolisävalmistajien tuotteita ei täältä löydy.
 • Valitse tuotteet, joissa yhteisvaikutukset ja saantimäärät on kunnossa. Kun ainesosat on oikeassa suhteessa toisiinsa, ne myös imeytyvät eikä älyttömiä kroppaa rasittavia annosmääriä tarvita.
 • Valitse tuotteet, jotka on valmistettu korkeimpien laatu- ja puhtausstandardien mukaan. Tämä tunnetaan nimellä GMP-standardi.
 • Valitse tuotteet, jotka yritys itse valmistuttaa / valmistaa ja joiden takana on vankka osaaminen omasta yrityksestä. Tieteellinen asiantuntijatiimi FitLine-tuotteiden takana, osa heistä käy Suomessakin ahkerasti kouluttamassa meitä. Koulutuksiin on kaikki halukkaat tervetulleita. Seuraava isompi koulutus jonne tulee mm. dr. Tobias Kühne on la 25.3.2017.
 • Valitse tuotteet, joita ystäväsi tai tuntemasi ihminen on valinnut käyttää. Kysy häneltä miksi hän niitä käyttää, mitä hyötyä hän on saanut, suositteleeko hän sinullekin niiden kokeilua.
 • Valitse tuotteet, joilla on palautusoikeus.

Oma valintani on selvä. Valitsemiini tuotteisiin voit tutustua sivuillani. Saat tuotteet suoraan tukusta edullisemmin halutessasi tai ostaa asiakashintaan kaupasta. Valinta on aina sinun. Laita minulle Facebookissa kaveripyyntö ja viesti että haluat tutustua enemmän niin lisään sinut meidän suljettuun käyttäjäryhmään tutustumaan. Voit myös soittaa minulle 0404138481 niin kerron mielelläni lisää tuotteista ja halutessasi myös tästä mahtavasta liiketoimintamahdollisuudesta.

2 thoughts on “Ravintolisätkö vaarallisia?

 1. On varmasti hyvä pohtia tarkkaan ravintolisien käyttöä. Jotenkin tuntuu, että niitä käytetään vähän miten sattuu. Ne usein unohtuu mainita myös lääkärille. Minulla meni antibioottikuuri ihan pannukakuksi, kun unohdin mainita asiasta 😀

  Kiitos osallistumisesta Kivemman blogin Viikonlopun linkkirinkiin!

  • Ravintolisiä on niin paljon erilaisia. Siksi onkin tärkeä tuntea tuotteet ja tietää keneltä kysyä esim. mainitsemassasi tilanteessa. Meidän tuotteissa on maitohappobakteerit mukana eli pitää käyttää antibioottikuurin aikana, toki reilusti eri aikaan otettuna kuin lääke.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s