Pidä nyt jo se turpasi kiinni!

Kuinka monta kertaa olet ärsyyntynyt FB-päivityksiäni lukiessasi? Kuinka monta kertaa olet ajatellut minun feikkaavan kun hehkutan elämääni ja iloani? Kuinka monta kertaa olet halunnut poistaa minut seurannasta koska olet kyllästynyt hehkutukseeni?

Mä niiiiin tiedän miltä sinusta tuntuu. Muistan elävästi sen ajan kun tutustuin Fitskuihin ja ihmisiin, jotka olivat käyttäneet Fitskuja jo pidemmän aikaa. Pidin heitä aivan feikkeinä ja ärsyttävinä. Kaikki oli muka kokoajan niin hemmetin hyvin. Eihän se kuulostanut millään tasolla realistiselta tai aidolta.

Ja nyt olen sitten itse samanlainen… Miksi?

Oletko huomannut että on ihmisiä, joille kaikki sujuu ja joilta kaikki onnistuu? Oletko huomannut että on ihmisiä, joilla ei ikinä ole vastoinkäymisiä? Oletko huomannut että on ihmisiä, jotka toteuttavat asioita joista useimmat vaan puhuu?

Olen ollut pian 10 vuotta naimisissa miehen kanssa, joka kuuluu yllämainittuun joukkoon. Onhan se kieltämättä ottanut pannuun aikalailla aikanaan. Ja tiedän että monia ottaa pannuun tälläkin hetkellä. Minua on suositeltu esim. olemaan puhumatta mieheni rakkaasta harrastuksesta koska se on aiheuttanut niin paljon pahoja puheita.

Ja nyt olen sitten itse samanlainen… Miksi?

Niin, miksi olen muuttunut sellaiseksi kuin nykyään olen? Miksi hehkutan onnistumisia? Miksi saan autolleni parkkipaikan juuri sieltä mistä haluan? Miksi tapaan jatkuvasti ihania ihmisiä ja saan mahtavaa asiakaspalvelua? Miksi ponnahdan vastoinkäymisistä ylös kuin vieteriukko ja löydän niistäkin jotain hienoa, joskus vähän pidemmän ajan kuluttua?

Hyviä kysymyksiä, joihin ei ole yksiselitteistä vastausta. Suurin vastaus lienee se, että vietän aikaani menestyneiden ja tyytyväisten ihmisten seurassa. Toinen tärkeä asia on se, että olen ottanut oman hyvinvointini sydämenasiaksi, niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin. Annan keholleni mitä se tarvitsee, niinpä kehoni antaa minulle positiivista palautetta. Se miten pidämme itsestämme huolta vaikuttaa suoraan hormoneihin ja hormonit puolestaan vaikuttavat mielialaamme.

Jos haluat muutosta elämääsi, muuta elämääsi. Poista negatiiviset valittajat lähipiiristäsi niin et itsekään enää jaksa valittaa. Poista elämästäsi elämääsi arvostelevat nillittäjät. Ota vastuu elämästäsi. Sinulla on siihen täysi oikeus ja mahdollisuus.

Meillä jokaisella on tismalleen samat 24 tuntia vuorokaudessa ja täysi valta valita miten ne tunnit käytämme. Teemme päivittäin tuhansia päätöksiä ja jokainen niistä päätöksistä vie meitä joko lähemmäs tavoitteidemme toteutumista tai kauemmas niistä. Unelmat ja tavoitteet on yksi lempiaiheistani ja niistä voisin kirjoitella vaikka kirjan, muttei nyt lähdetä sinne 🙂

Olen lähiaikoina tavannut todella mahtavia, motivoivia ja innostavia ihmisiä monelta eri alalta. Tykkään jutella eri-ikäisten ja taustaisten ihmisten kanssa, erityisesti onnellisuudesta. Jos tekstini herätti mitään tunteita, älä epäröi soitella 0404138481 tai laittaa säpoa masunkutistaja@gmail.com. Jokainen meistä kaipaa toisinaan onnellisuussparraajaa ❤

Jos haluat muutosta elämääsi mahdollisesti Fitskujen avulla, mä autan sua siinäkin. Meillä on alkamassa ennenkuulumattoman mahtavan upea projekti, jossa sinäkin saat työkalut ja mahdollisuuden menestykseen. Määrität itse mitä menestys sinulle tarkoittaa ja minkä verran olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen. Minä ja moni muu autamme sinut juuri sinne minne itse haluat!

Otsikkoon viitaten, en pidä. Pyrin jakamaan positiivisuutta ja hyvää oloa. Jos se ahdistaa, kannattaa vähän miettiä omaa elämää, kaikella rakkaudella ❤❤❤❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s