Että saisin fyrkkaa

Mitä sun täytyy tehdä että saisit fyrkkaa? Antin täytyy twerkkaa 😊 Mahtaakohan lukijoista löytyä saman alan ihmisiä?

Laitoin fb-seinälleni päivityksen:

Sain paljon yhteydenottoja, moni fb-kaverini tarvitsee lisätuloja. Rankka, pienipalkkainen, toisten määräämä palkkatyö kiinnosti. Itsenäisesti, oman aikataulun mukaan tehtävä toisten auttaminen voimaan paremmin kuulosti liian haastavalta.

Mielenkiintoista. Itse teen palkkatöitä muutamana päivänä kuukaudessa ihan siksi, että saan hetken hengähtää ja tehdä muiden määräämiä hommia. On tosi rentouttavaa mennä jonnekin, tehdä just sitä mitä pitää, tulla kotiin ja saada siitä palkkaa. Peruskauraa useimmille ihmisille, oletan. Osassa palkkatöitä on toki enemmän haastetta, osassa vähemmän, mutta perusrunko on tuossa.

Miksi minä olen sitten valinnut ihan toisin? Kun aikanaan viitisen vuotta sitten ehdotin silloiselle pomolleni, että jään hetkeksi hoitovapaalle, hän heittikin yllättävän vastauksen: ”Entäpä jos me lomautettaisiin sut?” Sama homma toiselle äitiyslomalaiselle ja vähitellen taisi koko henkilökunta olla ainakin osittain lomautettuna.

Mä tein jo silloin töitä, esittelin sisustustarvikkeita kotikutsuilla. Se oli ihanaa aikaa ja sieltä minulle on jäänyt paljon ystäviä ja tuttavia elämääni. Tiesin kuitenkin kokoajan ettei se ollut sitä mitä halusin. Olin kutsuilla välillä jopa viitenä iltana viikossa ja siihen päälle kaikki muu (laskutus, tavaranroudaus jne). Tulotaso oli hyvä ja kutsuilla oli mukavaa, mutta joku asia ei ollut minulle kunnossa. Suurimpana ongelmana oli se, että inhoan ylimääräistä tavaraa…

Pienen harharetken kautta löysin PM Internationalin. FitLine- ja BeautyLine -tuotteet tuli perheeseemme ja käytettyäni tuotteita noin vuoden aloin miettimään liiketoimintaa. Olin itse saanut elämääni paljon hyvää tuotteiden kautta, miksi en siis kertoisi asiasta muillekin.

Siitä lähti kivi pyörimään ja sen päätöksen ansiosta olen nyt tässä. En enää juokse kutsuilla harva se ilta. Teen työtä paljon puhelimen ja sosiaalisen median kautta. Skype ja Zoom ovat helpottaneet elämää entisestään. Toki myös tapaan paljon ihmisiä. Käyn kahvilla tai lounaalla ja usein jossain vaiheessa huomataan yhdessä että tuotteista voisi olla hyötyä.

Saan paljon palautetta siitä, että minulta on kiva ostaa koska en tuputa. Saisin varmasti nopeammin tuloksia jos olisin tiukempi, mutta haluan olla mukavaa seuraa enkä pelottava myyjä jota pitää vältellä. En ole menettänyt ihmisiä ympäriltäni vaikka teenkin työkseni verkostomarkkinointia. Päin vastoin! Olen saanut valtavasti uusia tuttavia ja ystäviä, niin verkostopuolelta kuin ihan ulkoakin. Lisäksi olen kehittynyt ihmisenä ihan mielettömän paljon.

Tämä työ ei ole helppoa eikä kukaan tätä osaa suoraan. Apua on saatavana ihan niin paljon kuin haluat. Avainsana sinun menestyksellesi olet SINÄ ja sinun asenteesi. I help YOU build your business. Minä autan sinua, sinä rakennat sinun liiketoimintasi. Voi kuulostaa pelottavalta, muttei sitä ole.

Käytännössä siis käytät tuotteita ja voit hyvin. Ihmiset kysyy sinulta miksi olet pirteä ja iloinen, sinä kerrot eteenpäin ja heistäkin tulee pirteitä ja iloisia. Kun olet auttanut parikymmentä ihmistä pirteäksi ja iloiseksi, saat tilillesi pari sataa euroa. Se riittää monille lisätuloksi. Mutta ei kaikille. Jos haluat enemmän, puhut enemmän.

Kun teet oikeita asioita, autat muita tekemään oikeita asioita, organisaatiosi kasvaa. Sinä et itse tee kaikkea, vaan teette asiat tiiminä. Kun sinulla on tiimissäsi sata ihmistä, ansaitset jo sellaiset 800e / kk, sivutuloa edelleen. Työtä teet muutaman tunnin viikossa, itsevalitsemanasi aikana. Suurin menestyksen aiheuttaja ja toisaalta sen estäjä olet sinä itse, eli tärkeä työstettävä asia olet SINÄ.

Tärkein asia tätä työtä tehdessä on tietysti täysi usko tuotteisiin. Etkä sitä voi saada kuin kokeilemalla. Itsekin aloitin tuotekäytön todella skeptisenä ja ilmoitin heti etten varmasti kenellekään mitään kerro. Nyt huhtikuussa sinun on mahdollista tutustua tuotteisiin ennenkuulumattomalla tarjoushinnalla, tarjoukset jo 40%. Suosittelen testaamaan kuukauden koko optimaalisettiä, mutta voit toki myös testata jotain yksittäistä tuotetta halutessasi. Kysy hinnat minulta 0404138481 tai masunkutistaja@gmail.com. Muista että tarjoushinnat on voimassa vain tämän huhtikuun, älä enää mieti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s