Virtaa huippu-urheiluun(kin)

Pyysin rakasta aviomiestäni ja yrityskumppaniani Jaakkoa kirjoittamaan tämän postauksen, koska hän ymmärtää aiheesta enemmän. Kiitos kulta ❤

Porsche GT3 Cup Challenge -sarjan mestari Emil Westman luottaa FitLine -tuotteisiin!

Emil_1

Monet saattavatkin tietää että PM-Internationalilla, yrityksellä FitLine-tuotteiden takana, on kansainvälinen urheilumarkkinointiohjelma. Yritys on ollut pitkään näkyvästi mukana mm. saksankielisen Euroopan hiihtomaajoukkueiden tukijana. Erityisen hienoahan tässä on, että tuki ei ole niinkään rahallista vaan tähtää nimenomaan urheilijoiden suoritustason parantamiseen. Peruskäyttäjille tutut tuotteet toimivat yhtä lailla urheilijoille, lisäksi valikoimassa on useita erityisesti urheiluun ja kuntoiluun soveltuvia tuotteita.

Urheilumarkkinointiohjelma on laajentunut Skandinaviassa melkoisesti viime aikoina. Suomesta mukana on esimerkiksi menestyneitä ”kansallislajimme” jääkiekon edustajia. (Katso kaikki urheilijat täältä) Mutta ne, jotka tuntevat minut, tietävät että erityisesti sydäntäni lähellä on toinen laji, jossa suomalaiset ovat maailman parhaita, eli moottoriurheilu. Osallistun itse ja seuraan läheltä Suomen Porsche-ratasarjoja. Erityisesti mieleen on jäänyt Porsche GT3 Cup Challenge -sarjan Junior Programin eli nuorten kuljettajien hurjat esitykset, joista viimeisin nähtiin viime vuonna kun sarjan tulokas Emil Westman voitti Porsche GT3 Cup Challenge -sarjan. Innostus olikin suuri, kun Emil otti meihin yhteyttä pari kuukautta sitten ja kysyi yhteistyön mahdollisuuksista! Emil on nyt käyttänyt tuotteita reilun kuukauden, ja Jennin kanssa päätimme haastatella häntä kokemuksista tähän mennessä.

19260305_1376912582390876_1136618803342129339_n

Hienoa saada sinut, Emil, mukaan huippu-urheilijakäyttäjien joukkoon! Miten kiinnostuit FitLine-tuotteista?

”Olen ajanut Suomessa kilpaa useita vuosia, ja se on tuttua puuhaa. Olen voittanut mm. V1600-ratasarjan Suomen mestaruuden, ja nyt viimeisimpänä Porsche GT3 Cup Challenge -sarjan mestaruuden vuonna 2016. Minulla ei ollut aiemmin fyysisen kestävyyden kannalta ongelmia. Sitten aloitin tänä vuonna Euroopan GT4-sarjassa KTM:n tiimissä kilpailemisen. Kilpailut ajetaan lämpimämmissä maissa, ja lähdöt ovat pitempiä. Ensimmäisessä kilpailussa Italiassa fysiikka, erityisesti keskittymiskyky ja ylävartalon voima, eivät riittäneet kilpailulähdön loppuun asti. Olimme tutustuneet Jennin ja Jaakon kanssa Porsche Racing Clubin palkintojenjakotilaisuudessa viime vuonna. Huomasin somessa toisen PM-Internationalin urheilumarkkinointiohjelmassa mukana olevan suomalaisen huippu-urheilijan päivityksen, ja päätin ottaa yhteyttä Jenniin.”

Mitä Emil sitten käyttää? Luonnollisesti Optimaalisettiä eli Basics, Activize ja Restorate, tämän lisäksi Fitness-Drink:iä. Optimaalisetti luo perustan, Activize auttaa erityisesti hapenottokyvyn lisääntymisen kautta keskittymiseen ja suorituskykyyn, Restorate taas on palautumisen ”ihmejuoma”. Fitness Drink antaa energiaa läpi kilpailusuorituksen.

Miten olet, Emil, kokenut tuotteiden käytön nyt kun ensimmäinen reilu kuukausi on takana?

”Käyttö on suhteellisen helppoa, kun sain hyvät ohjeet. Tuotteet myös maistuvat hyviltä. Mitään erityisen mullistavaa en ole vielä huomannut, mutta ajo tuntuu fyysisesti paljon helpommalta kuin pari kuukautta sitten.”

Miten/mitä treenaat?

”Voimaharjoittelu on tarpeen, koska autossa, jolla kilpailen Euroopassa ei ole ohjaus- eikä jarrutehostimia. Lenkkeilyllä ja pyöräilyllä saan peruskuntoa.”

Nyt on toinen Euroopan kisa takana Itävallassa, miten kisa meni? Huomasitko mitään eroa verrattuna edelliseen Italian kilpailuun?

”Aika-ajot menivät hienosti, mutta ensimmäisessä kilpailulähdössä jouduin kolariin. Toinen kilpailulähtö meni alkuun hienosti, sitten saimme rangaistuksen varikkonopeusrajoituksen ylittämisestä, mutta ajoin sen kiinni ja maalissa olimme sijalla 7. Ilman sähläyksiä olisimme vauhdin perusteella olleet sijalla 2!”

”Ajo tuntui paljon helpommalta fyysisesti kuin mitä Italiassa 2 kuukautta sitten! Mutta ainahan siinä on kehittämisen varaa, joten jatketaan hommia! Sunnuntaina tosin käteni kramppasi, mutta uskon sen johtuneen lauantain kolarista, jossa ratti löi vähän käsille… :-)”

Miten tästä eteenpäin? 🙂

”Jatketaan tuotteiden käyttöä, hyvältä vaikuttaa! Kisakausi jatkuu Slovakiassa heinäkuun puolessa välissä. Siellä tavoitteena ei voi olla muuta kuin voitto!”

Kiitos Emil haastattelusta, tästä on hyvä jatkaa! Emiliä voit seurata Facebookissa (linkki)

Kiinnostaisiko sinua lisäenergia, parempi keskittymiskyky ja palautuminen? Ne eivät ole varattuja vain huippu-urheilijoille. Ole yhteydessä niin kokeillaan, miten sinun urheiluharrastustasi voisi viedä eteenpäin! Jaakon tavoittaa sähköpostitse jaakko.menander(at)gmail.com ja minut masunkutistaja@gmail.com. Miettimällä mikään ei muutu…

Emil_2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s