Mun Fitskumatkani

Tuli jostain yhtäkkiä mieleen etten ole pitkilleen kirjoitellut omaa tarinaani enkä pahemmin tuotteistakaan. Laitetaas nyt blogiin hieman faktoja minusta ja työstäni. Mä olen siis Jenni Menander, Littoisista. Olen kahden lapsen kotiäiti, yhden miehen kotirouva, yrittäjä, sivutoiminen palkkatyöläinen. Mun päätulonlähde on siis tämä PM-työ, käyn kuitenkin muutamana päivänä kuukaudessa palkkatöissä relaamassa. Te kotiäidit tiedätte varmasti mitä tarkoitan. En todellakaan ajatellut että elämäni menisi tämmöiseksi.


Äitiysloman lähestyessä loppuaan ehdotin hoitovapaata, pomo lomautusta. Olin tosi tyytyväinen. Vietin silloin illat sisustuskutsuilla, olin Suomen ykkönen mutten yhtään tykännyt tavarasta joten se oli vähän haastavaa… Eräänä iltana löysin FB:stä yhden amerikkalaisen verkostoyrityksen joka oli vasta aloittamassa Suomessa ja hyppäsin matkaan miettimättä. Kolmen kk:n päästä olin siellä jo kouluttamassa, huh! Syksyllä 2014 olin mieheni kanssa messuständilla ja siellä messuilla Leena varasi kotikutsut. En ollut kiinnostunut hänen esittelemistä ravintolisistä lainkaan. Olin just käynyt erään luontaistuotekaupan testeissä ja kroppa oli aika huonossa hapessa. Olin ostanut seitsemän eri pilleripurkkia ja aminot juotavana jauheena. Ihan kaikkeen tarvitsemaani ei riittänyt rahat. Eikä yhteisvaikutuksista oltu puhuttu sanallakaan.

Menin kutsuille, siellä oli kymmenisen ihmistä. Suurin osa naisia, muutama mieskin. Aika nopsaan kävi ilmi mikä näitä ihmisiä yhdisti. Ne oli kaikki ihan sekaisin. Siltä minusta ainakin tuntui. Mahdatteko tietää mistä oli kyse? En todellakaan saa kirjoittaa tässä niitä juttuja mitä sinä iltana kuulin, mutta valehtelijoiksihan minä niitä ihmisiä ajattelin, ei puoletkaan voineet pitää paikkaansa. Olivat juoneet jotain juomia vuosikausia ja päässeet eroon aikamoisista vaivoista ja harmituksista.

En kuitenkaan kiinnostunut heidän tuotteista, koska en uskonut minkään toimivan niin hyvin. Jotain jäi kytemään ja lähtiessäni sanoin Leenalle: ”Mua ei yhtään kiinnosta noi teidän jutut, mutta mä en nuku. Teen töitä yömyöhään koneella ja sänkyyn päästyäni aivot käy ylikierroksilla ja pyörin. Kun vihdoin nukahdan, jompikumpi tytöistä herää ja rumba alkaa alusta.” Leena ei selittänyt, tehtiin vaan vaihtarit. Mä sain Restorate-purkin käteeni ja annoin hänelle vanhan firmani tuotteen.


Ilta kului netissä. Mies oli autotallissa ja kun tuli sisälle, annoin kaiken tulla mitä olin lukenut suomi24:stä, blogeista jne. Jaska katsoi mua pitkään, huokaisi syvään ja sanoi: ”Sä olet parempi kuin tuo. Älä jaksa. Kokeile ja katso itse toimiiko tuotteet.” Kiitos Jaakolle siitä! Kolmantena iltana mä nukahdin ja nukuin koko yön! Sitä seuraavana päivänä pyysin Leenan käymään ja tein keston. Olin siis pitkäaikaistyötön kotiäiti, luotin siihen että saan palauttaa tuotteet kun ne ei kuitenkaan toimi ja rahat takaisin.

Mutta eihän siinä niin käynyt. Kaksi päivää paketin saatuani oltiin menossa Helsinkiin jokatapauksessa, niinpä ehdotin Jaskalle että mennäänkö Vantaalle aamusta kuuntelemaan jotain saksalaista. Ja sinnehän me sit Heurekaan ajeltiin. Tilaisuudessa ei ollut hörhöilyä, en joutunut itse kouluttamaan, faktatieto yrityksen tuotekehitystiimin johtajan suusta kuultuna vakuutti. Laitoin Faceen kuvan tuotteista ja tekstin ”Näitä saa nyt multa.” En tiennyt tuotteista mitään, en vielä ollut saanut pahemmin kokemuksiakaan, mutta kaverit halusi ostaa tuotteita ja sain heti ekasta kk:sta lähtien omat tuotteet puoleen hintaan ja pian ilmaiseksi.

Kun olin käyttänyt Fitskuja kolmisen kuukautta, olin taas luontaistuotekaupassa ostamassa jotain hörhöleivontajuttua. Jännästi oli alkanut kiinnostamaan hyvinvointi tolleen muutenkin. Tiedän monelle muulle käyneen samoin kun suoliston bakteerikanta on korjaantunut. Siinä kassalla kuulin kun jollekin mitattavalle sanottiin että uusintamittaus oli edullisempi. Niinpä sulovileeni heräsi ja varasin uusintamittauksen. 

Koneelta ei löytynyt mun vanhoja tietoja, oli tehty eri kaupassa. Minulla tulokset kyllä oli tallessa mutten niitä tietty kertonut siinä. Imeytymishäiriö, kamalat torjunta-ainejäämät, valtavasti puutoksia. Kolme kk fitskuja ja kaikki oli kunnossa! ”Jatka samaan malliin, teet selvästi jotain oikein! Vähän voit sinkkiä lisätä jos haluat.” Ostin purkin sinkkiä, samanlaisen purkin mikä löytyi jo kotoa 🙂 Vakuutuin tuotteista.

Helmikuussa 2015 tein aineenvaihduntaohjelman ekan kerran ihan vaan siksi että ketutti. Otti niin paljon päähän sponsorin jatkuva hehkutus siitä, miten huippu kyseinen ohjelma on. Mä halusin vaan todistaa ettei se toimi. Valitin ja narisin ja vähän vielä valitin. Epäonnistuin… Kyllähän se piruvie toimi! Lopetin 25. päivä kun menin laivalle, sinä aamuna painoin saman verran kuin hääpäiväni aamuna, siinä välissä olin pyöräyttänyt pari lasta ja silleen. No, olen sanani mittainen nainen eli pilattava homma oli. Söin kaksi viikkoa joka ikinen ilta herkkuja ihan vaan piruillakseni ja todistaakseni ettei se toimi. Valtavasti kuitenkin muuttui! Opin syömään oikeaa ruokaa ja kauppareissut muuttui totaalisesti.

Elokuussa 2015 tein aineenvaihduntaohjelman uusiksi, olin Sales Manager -tasolla (2500p) ja päätin lähteä Kanarialle. Sponsori pääsi, mä jäin rannalle. Tammikuussa vihdoin päättäväisyys riitti ja IMM (10 000p) tuli yhdessä tiimin kanssa. 


Ei ollut niin helppoa mun mielestä kuin mitä monet hehkuttaa, mutta missään vaiheessa ei ole ollut epäilystä etenemisestä ja homman järkevyydestä. Nyt olen EVP, mies on IMM, meillä on Fitskubemari ja Kia. Irtisanouduin työkkäristä vuosi sitten ja elätän itseni keikkahommilla ja Fitskubonuksilla. Tulimme mieheni kanssa juuri viikon lomalta Maltalta, jonka saimme palkintona tehdystä työstä. Syksyllä 2018 lähdemme palkintomatkalle Kroatiaan, tulethan mukaan?


Suurin muutos mitä näiden vuosien aikana on tapahtunut on henkinen kasvu. Olen aika totaalisen eri ihminen kuin olin vielä kolme vuotta sitten. Positiivinen ajattelu on kuulunut tavallaan elämääni aina, mutten ole tajunnut sitä oikein. Olen ollut sellainen semipositiivinen, mutta sallinut negan kuitenkin aina voittaa. Nykyään työstän omaa päätäni paljon lukemalla ja kuuntelemalla asioita, jotka kasvattavat minua ihmisenä siihen suuntaan mihin haluan kehittyä. Keskityn elämässäni hyviin asioihin ja niinpä myös saan päivittäin kaikenlaisia ihania asioita. Pieniä ja isompia, mutta kaikki yhtä tärkeitä.

Iloitsen halauksista, hymyistä, tervehdyksistä, parkkipaikoista, alennuksista, löytämistäni asioista, terveydestäni, kaikesta, mitä minulla on. Olen kiitollinen siitä mitä minulla on ja nautin elämästäni. En jatkuvasti haikaile jonkun perään mitä minulla ei vielä ole 🙂 Tällä olemisella en tarkoita vaan materiaa, vaan ihan kaikkea. Henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia, vapautta, mutta toki myös mahdollisuutta maksaa kauppaostokset ongelmitta. Raha ei ole onnellisuuden mittari eikä tarkoitus, mutta tarvittava väline nykymaailmassa. En keskity mahdolliseen puutteeseen missään asiassa vaan iloitsen siitä mitä jo on.

Miksi minä sitten jaksan vuodesta toiseen puhua samoista jutuista yhä uudelleen ja uudelleen? Siksi kun nautin siitä että saan auttaa muitakin voimaan hyvin. Olisihan se ihan älyttömän itsekästä pitää tuotteet piilossa ja naureskella muille ”Kyllä mä tietäisin miten säkin voisit paremmin mutta mähän en kerro!” Mun tehtävä on kertoa tuotteista kaikille, se ei ole minun päätöksessä mitä he tiedolla tekevät.

Kun sinä haluat kuulla lisää mm. yllämainituista kirjainlyhennelmistä, ota rohkeasti yhteyttä. Minun puhelinnumeroni on 0404138481 ja sähköposti masunkutistaja@gmail.com. FB:ssä viestit tavoittaa myös helposti. Jutellaan ja mietitään yhdessä voisiko tällainen elämäntyyli sopia sinullekin 🙂 Nyt lähden auttamaan yhtä uutta tiimiläistäni alkuun liiketoiminnassaan! Ihanaa päivää just sinulle ❤ Täällä voit rekisteröityä tiimiini heti tänään.

 

One thought on “Mun Fitskumatkani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s