Fitskumutsin Fitskutietoutta ;-)

Olen käyttänyt Fitskuja marraskuusta 2014 asti. Alku oli vaikeaa, voit lukea siitä täältä. Tuotteet on tehokkaita ja toimivia, joten kaikenlaisia fiiliksiä tulee alussa. Hämmentäväähän se on kun aiemmin käyttämistäni tuotteista ei mitään fiiliksiä koskaan saanut, pistelin vaan huiviin kun niin oli tehtävä.

Otetaan nyt vaikka tämä Perustuote eli Basics. Tosi hyvänmakuinen juoma, joka auttaa siihen, että ruoka sulaa ja imeytyy paremmin. Jos suolisto ei toimi, ei auta vaikka söisi miten täydellisesti. Ja fakta on ettei kovinkaan moni syö. Tai jos yrittääkin, pistää sitten toisena päivänä sen terveellisen ruoan mikroon ja hotkii sen seisaaltaan. Mikro ei tee hyvää ruoan entsyymeille ja hotkiminen vaikeuttaa ruoansulatusta entisestään. Vaikka söisitkin täydellisesti, ei kenellekään ole haittaa siitä, että saa joka aamu buustijuoman maitohappobakteereja, kuituja, ruoansulatusentsyymejä ja vielä tarpeellisia antioksidantteja. Hetkessä 1,5 kg:n kasvissatsin hyödyt, sellaisessa muodossa jonka kroppa pystyy käsittelemään.


Perustuote on sellaista mannaa suolistolle etten tiedä toista, paitsi ehkä jugge. Kenenkään ei ole tarkoitus juosta vessassa joka ruokailun jälkeen tai jopa aikana, muttei myöskään kerran viikkoon. Oma äitini, farmaseutti, oli pitkään hyvin negatiivinen tuotteiden suhteen. Nyt hän on (oma-aloitteisesti) käyttänyt tuotteita yli vuoden ja kiittelee usein. Vatsa toimii vihdoin niin kuin kuuluukin, ikää jo lähemmäs 70. Isällä on niin paljon lääkkeitä ettei äiti antanut isän ensin käyttää. Nykyään käyttää hänkin, lempituotteenaan Activize.

Perustuote, kuten muutkin Fitskut on juotavaa ruokaa, jolla korvataan ruoan jättämät ravinneaukot. Mutta optimaalisetin tuotteet ei ole ravinnonkorvikkeita kuten aina joskus joku kysyy. Eräs tiimiläinen meinasi jättää kokonaan maistamatta kun kuvassa näkyi parsakaali eikä hän tykkää parsakaalista 😂 Nykysuositushan on että päivittäin pitäisi syödä kasviksia, vihanneksi ja sellaisia 7 annosta, suomalaiset syö keskimäärin 1,2 annosta. Kuinka moni täällä syö päivittäin sen 800g kasviksia, luomuna ja mieluiten max. kevyesti höyrytettynä?

Perustuote kuuluu jokaiselle joka päivään, mutta erityisen tärkeä antibioottikuurin aikana ja jälkeen sekä vatsataudissa. Mun lapsi pelkää oksentamista, niinpä pyytääkin silloin tällöin Basicsin kun tietää sen auttavan. Koko ekaluokan aikana ei oksentanut kertaakaan vaikka rajujakin epidemioita kävi koulussa, suunnilleen puolet luokasta poissa. Pidän muutes lapset kotona välillä ihan huvikseni, tehdään jotain kivaa 🙂 Eihän se ole reilua että kaverit saa sairastaa kotona aina silloin tällöin ja tytöt joutuu joka päivä kouluun ja eskariin…?

Toinen jokapäiväinen perustuote on punatäti eli Activize eli b-vitamiinikompleksi. Kuinka monen lempituote se on? Haluaisitko kertoa miksi? Activize on taikajuoma, tajunnanräjäyttäjä, herkku. Mä otan sen nykyään aamuisin heti ekana, ennen uutta hienoa tapaani eli aamukävelyä. Herään tunnin ennen perhettä ja käyn lenkillä. Toisinaan valitsen mieluummin kirjan lukemisen, aikaa itselleni. Ihana uusi tapa! Suosittelen lämpimästi. En olisi vielä kolme vuotta voinut kuvitellakaan, inhosin aamuja yli kaiken ja olin sellainen zombie, miehestä puhumattakaan! Vanhempi lapsista totesi kerran ihan spontaanisti että on se kyllä ihanaa että äiti olet nykyään hereillä 🙂 Se on myös aika kivaa että muisti pelaa taas, ainakin joten kuten ja hermot kestää menoa ja meininkiä ihan uudella tavalla.


Oletko joskus kuullut on kuullut että B-vitamiinikompleksi piristää, koska siinä on niin paljon sokeria ja kofeiinia? Entäs sen faktan että kofeiini estää kaikkien vitamiinien imeytymisen? Nämä on asioita, joita kentällä kiertää ja joihin pienet ihmiset uskoo. Sokeriahan ei ole paljoa, missään meidän tuotteessa. Sokeri on listalla ekana koska se on painavaa kamaa. Vitamiineja, hivenaineita ym tarvitaan fyysisesti tosi vähän. Kofeiini puolestaan on luonnollista guaranaa ja koska Activize luokitellaan ravintolisäksi, siinä on rajoitettu kofeiinin määrä. Päiväannoksessa on about saman verran kofeiinia kuin yhdessä kupillisessa kahvia, toimintatapa vaan on fiksumpi (energiat nopeasti ylös ja rauhallisesti alas). Ja sitten tuo kolmas, kofeiini estää kaikkien vitamiinien imeytymisen… Huoh. Sehän tietty selittäisi hienosti miksi suomalaiset voi niin huonosti 🙂 Mutta joo, heikentää tiettyjen mineraalien ja muutaman vitamiinin imeytymistä, mutta Activizen B-vitamiinien imeytymisen kyllä tuntee ja huomaa jokainen. Varsinkin B3-niasiinin. Kuinka moni lukijoistani on saanut joskus fläsärin? Kuinka moni tykkää siitä? Onko joku joka ei tykkää? Jos et pidä fläsäristä, muista Activize Sensitive 🙂

B-vitamiineilla on ns. dominovaikutus. Ei ole mitään järkeä syödä yhtä B:tä, koska ne vaikuttavat voimakkaasti toistensa imeytymiseen. On positiivinen synergia mutta myös negatiivinen synergia. Mutta onneksi meidän käyttäjien ei tarvitse näistä tietää, tuotekehitystiimi tietää ja osaa hommansa. Meidän tarttee vaan tietää että mikä on muki, mikä on purkki ja missä on vettä. Jotenkin nämä kolme asiaa yhteen ja ääntä kohden. Joka päivä.

Kuka tarvitsee b-vitamiineja? Jokainen joka altistuu fyysiselle tai psyykkiselle stressille, juo kahvia, teetä tai alkoholia, on raskaana tai imettää, vanhukset, diabeetikot, urheilijat, kasvissyöjät ja kaikki jotka eivät halua olla uupuneita.

Kärsin eilen muutes ihan kokopäivän hedarista. Ajattelin sen vaan johtuvan menkoista ja kärsittävähän se on. Tulin kotiin ja otin siinä sitten reilun Activize-Restococktailin ja siihen se kipu sitten taantui. Miten sitä voikin olla näin jääräpää, edelleen. Tuotteet toimii ja niitä on käytettävä.

Oma Fitskutarinani alkoi Avaruussitruunasta, Restosta, lepää rauhassa -juomasta. Resto on mineraalijuoma, palautusjuoma, emäsjuoma. Happoemästasapaino on asia, josta joutuu aina joskus hieman keskustelemaan. Faktahan on, että kyllä kroppa huolehtii tasapainosta itse. Jos solujen Ph heittelisi liikaa, elimistö vaurioituisi. Kropalla on keinot suojata soluja vaurioilta. Entsyymit ja kivennäisaineet säätelevät tasapainoa. Jos nämä avustajat ylirasittuvat (mikä on aika yleistä), soluihin tulee puutostila. Happamoituminen kuluttaa etenkin magnesiumia ja kaliumia. Oireita on mm suolen huono toiminta, vetämättömyys, hiiva, närästys, hiustenlähtö, kipuherkkyys, rytmihäiriöt, nivelkivut (kivennäiset otetaan varastoista eli luista ja rustosta). Mä en ainakaan halua näitä vaan nautin mieluummin ihanan juoman, joka päivä.


Restolla on mielestäni helpointa myös näyttää tuotteiden yksi päättömän upea erityisominaisuus eli yhteisvaikutukset. Kaikki on oikeassa suhteessa toisiinsa ja siten jokainen ainesosa myös ihmeytyy. Esim. Kalsium tarvitsee magnesiumia, magnesium puolestaan D-vitamiinia jne. D-vitamiini restossa lähinnä magnesiumin imeytymisen takia. Suurempaa määrää ei saa laittaa Saksan rajoitusten takia. Jälleen kerran, näitäkään asioita ei tartte tietää koska tekijät kyllä tietää ja käyttäjät huomaa. Jos sinulla on suuri D-vitamiinin puutos todettu, voit luonnollisesti käyttää halutessasi d-vitamiinilisää. Itse en käytä muuta D-vitamiinia kuin Restossa on ja D-vitamiinitasoni on vallan hyvä.

Nämä kolme tai kaksi tuotetta muodostaa hyvinvoinnin perustan eli optimaalisetin, jonka tarvitsee vain jokainen ihminen maailmassa. Mielestäni perusasioihin kuuluu ehdottomasti myös immuniteetin perusta ja suoliston superapu itsetehty probioottinen jugge. Valmistus on äärimmäisen helppoa. Välillä kuulee kommentteja että juotava jugge on liian lirua. Yleensä ratkaisu löytyy reippaammasta vatkaamisesta. Toki voi myös vaihtaa kiinteään hyytelöjuggeen, mutta se on sitten aika voimakkaastikin erilaista ainakin mun mielestä 😊 Makuasioita. Jugge maistuu yleensä kaikille, mutta jos sen maun kanssa on jotain haasteita, kannattaa etsiä itselle sopiva makuyhdistelmä, olisko se sitten smoothie, juggejuoma solunsuojalla, marjat tms. Tärkeintä että saat elävät maitohappobakteerit päivittäin.

Meidän perheessä jugge ratkaisi yhden todella harmittavan ongelman nopeasti. Isompi tyttöni kärsi ummetuksesta vuosikausia ja se oli kauheaa seurattavaa. Apteekin sokerilitku auttoi aina hetkeksi. Mutta kun vaihdoimme kaupasta ostetun partaäijän itsetehtyyn juggeen (hinta about sama), ummetusongelma loppui ja on pysynyt poissa jo pian kolme vuotta. On tärkeä muistaa että jugge sopii upeasti myös ulkoiseen käyttöön. Sama ummetuksesta kärsinyt tyttöni on myös atoopikko ja saa usein juggea suoraan iholle, vaikutus näkyy hetkessä.

Tiedättehän että optimaalisetti on mahdollista upgreidata? Kuinka moni on sen jo tehnyt? Upgreidaus tapahtuu lisäämällä kestoon joko omega tai sydänduo. Mahtava mahdollisuus saada tuotteet edullisemmin! Omega3 tarttee jokainen, joka ei syö kolmea kertaa viikossa kalaa. Villiä kalaa jossa ei ole raskasmetallijäämiä. Rasvaista merikalaa, josta ei kuitenkaan paista omega3a pilalle. Tunnetko monta sellaista ihmistä? Omega3 vaikuttaa vaan sellaisiin asioihin kuin aivoihin, verenkiertoon, sydämeen, allergioihin. Ihan jokainen meistä tarvitsee, keston mukana helpoin ja edullisin.

Itse olen valinnut kestooni sydänduon eli omegan ja Q10:n yhdistelmän. Olen jo vähän yli 35 eli mun luontainen Q10-tuotanto on jo heikentynyt. Q10 eli ubiqinoni on monille tuttu ulkoisesti kasvovoiteista, mutta harva tietää sisäisistä hyödyistä. Kävin kerran apteekissa ja nappasin mukaani kirjan (ilmaiseksi luvalla), jossa on koottuna Q10-tutkimusten tulokset. Ihan huikea tuote! Perusjuttuhan on se, että soluissa on energiatehtaita eli mitokondrioita ja Q10 on niiden ravintoa. Kolesterolia alentavat lääkkeet heikentää Q10;n tuotantoa radikaalisti. Q10 puute vaikuttaa erityisesti sydämen toimintaan, taas asia jota en halua odottaa vaan ennaltaehkäistä. Joillekin herkille ihmisille voi vaikuttaa uneen eli kannattaa ottaa heti aamulla.


Kentällä kiertää myös huhua että Fitline väittää muuttaneensa rasvaliukoiset vitamiinit vesiliukoisiksi. Eihän sekään pidä paikkaansa. Öljyt on rasvaa kuten kaikki tiedämme, tärkeää rasvaa. Fitlinen öljyissä on käytetty ainutlaatuista microsolve-teknologiaa ja se on helppo demonstroida tiputtamalla öljyä veteen. Kuvassa näet mitä kävi kun kaadoin Sydänduoa ja Luteiinia Herbaslim-teehen, sekoittamatta. Ihminen on lähinnä vettä, eli se miten tuotteet reagoi veteen vaikuttaa suoraan imeytymiseen. Rasvaliukoiset vitamiinit puolestaan on mikromiselloitu, eli normaalisti misellointi tehdään kropassa mutta nyt kun se on tehty ennakkoon, imeytyminen on nopeampaa ja tehokkaampaa.

Tähän loppuun haluan vielä nostaa mun uuden suosikkituotteen ja se on tämä taikapallero eli Fresh.  Teen palkkatyökseni silloin tällöin demohommia kaupoissa, aivan loistavaa ei-vastauksien metsästelyä. Ihmiset kieltäytyy jopa ilmaisesta kahvista, uskokaa tai älkää ja se tekosyiden määrä on aivan mahtava 😀 Mutta siis ehkä olet huomannut että kaupoissa on usein kylmä. Ja kun puhuu paljon kylmässä, ääni on koetuksella. Kerran olin oikeasti kipeänä töissä ja tuli otettua yliannostus näitä taikapalloja ja ääni kesti. Seuraavalla kerralla taikapallot oli loppu, ajattelin että kyllähän Vicksit ajaa saman asian. No ei muutes ajanut! Ja olipa kiva yrittää esitella tuotteita jatkuvasti yskien että sai peitettyä liiallisen Vicksin nauttimisen epämiellyttävät sivuvaikutukset… Ei lopu meiltä enää nämä tuotteet! Ja mikä parasta, iholle tulee piparmintun tuoksu ja se karkoittaa punkkeja. Jaska sairasti borreliabakteerin viime syksynä enkä kiitos itselleni sitä halua! Onpa tällä tuotteella myös helpotettu muuttoa pahaltahaisevan isän kanssa (ei oma isäni).


Huomasit varmasti ettei kirjoitukseni sisältänyt kamalan syväluotaavaa faktaa. Mä tiedän paljon enemmän, mutta en halua koskaan kertoa liikaa. Tätä työtä on jokaisen mahdollista tehdä kertomalla omia kokemuksia ja antamalla ihmisten maistaa ja saada kokemuksia, muistakin tuotteista kuin Activizesta. Et tarvitse valtavia pätevyyksiä, olet riittävä ihan omana itsenäsi. Ole innokas ja jaa iloa muillekin. Luo luottamusta ja auta muita. Kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti. Kun haluat kuulla lisää, soita 0404138481 tai laita viestiä vaikka Facebookissa tai sähköpostitse masunkutistaja@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s