Helpotusta arkeen ja painonhallintaan

Kuka meistä ei vielä tiedä kuinka kuuluu syödä? Muutaman tunnin välein, värikästä, itsetehtyä puhdasta ruokaa. Lisäaineita vältellen, mikrot ja makrot kohdillaan. Mikroaaltouunia viimeiseen asti välttäen tottakai. Ei leipää, ei eineksiä eikä ainakaan pikaruokaa. Useita ruoka-aineita ei saa missään tapauksessa lämmittää uudestaan. Hävikkiäkään ei tietty saa tulla, aina pitää onnistua tekemään juuri oikea määrä ruokaa joka maistuu kaikille…

Todellisuuskin varmasti monilla menee noin. Ja siinä ehditään vielä urheilemaankin päivittäin ja lukemaan kirjoja ja kehittämään itseään. Mutta kaikilla ei resurssit riitä, ainakaan ihan joka päivä.

On olemassa ihmisiä joilla mielenkiinto lopahtaa jossain vaiheessa jos sitä koskaan onkaan. Aamiainen ja lounas korvataan leivällä ja kahvilla, päivällinen syödään koska syötävä on ja iltapala skipataan ettei vaan lihota. Ja silti paino vaan nousee. Tai ruokailuajat on kunnossa, mutta laatu pettää tai toisinpäin. Olo on huono, paino nousee ja kroppa ei tunnu omalta. Vaatteet kinnaa ja jotain tarttis tehdä muttei huvita.

On helppo sanoa että ota vaan itseäsi niskasta kiinni ja syö oikein. Mutta se ei kaikille auta. Tässä helppo idea jokaiselle.

ProShape-ateriankorvikkeet on olleet meillä valikoimissa jo pitkään. Olen itse suhtautunut niihin hyvin skeptisesti. Kyllähän se on oikea ruoka mitä ihmisen pitää syödä eikä mitään pirtelöitä! Kyllä jokainen nyt ruokaa ehtii laittamaan! Tai sitten ei…

Jouduin laskeutumaan norsunluutornistani kun terveys romahti. Ruokahalu ja voimat oli nollissa niin ei hirveästi jaksanut miettiä tai edes syödä. Samoihin aikoihin FB:ssa oli kovaa rummutusta ProShape-tuotteista koska uusi maku oli tulossa / tuli markkinoille. Olin toki aiemminkin silloin tällöin tuotteita käyttänyt, mutta vasta nyt kaikkien näiden vuosien jälkeen oikeasti tajuan tuotteiden hyödyn!

IMG_2582

ProShape All-in-1 tuoteperheeseen kuuluu monta pirtelöä ja patukkaa. Kyseessä ei ole siis mitkään proteiinipirtelöt ja -patukat, vaan ihan täysipainoiset ateriat. Aterioita voi käyttää perinteisen ruoan korvaamiseen kiireessä tai painonhallintaan ja -pudottamiseen. Itse päätät mitä teet, ohjeet kaikkeen löytyy.

Tuotteet on turvallisia ja terveellisiä käyttää, voit periaatteessa vaikka kuukauden ajan syödä pelkkiä ProShape All-in-1 -tuotteita. Se nyt ei tietty ole tavoitetilanne 🙂 Mutta mahdollista.

Laihduttaessa korvaat ensin kahden päivän ajan kaikki päivän kolme ateriaa ProShape-tuotteilla (aamiainen, lounas ja päivällinen). Päivät 3-7 korvaat aamiaisen ja päivällisen ProShapella ja syöt lounaaksi vähähiilarista ruokaa. Päivät 8-28 syöt päivälliseksi aina ProShapen ja syöt aamiaisen ja lounaan vähähiilarista ruokaa tai jos haluat nopeampia tuloksia, korvaat myös aamiaisen ProShapella. Tarkat ohjeet saat kun lataat puhelimeesi maksuttoman FitLine-sovelluksen.

Miksi ProShape? ProShape-tuotteet, kuten muutkin FitLine- ja BeautyLine -tuotteet, on tarkan ja huolellisen tuotekehityksen tulos. Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio ja järkevät elämäntavat on tottakai aina terveyden perusta, mutta ravintolisät tukevat terveyttä siinä sivussa. ProShape-tuotteissa on useita hyödyllisiä ainesosia, jotka auttavat sinua pääsemään lähemmäs tavoitettasi.

Kuidut (vehnäkuitu, kaurakuitu) pitävät sinut pitkään kylläisenä ja huolehtivat suolistosi hyvinvoinnista. Proteiini (maito/soijaproteiini, heraproteiini) auttaa myös nälänhillitsemisessä ja pitää lihakset kunnossa (muista myös riittävä lihaskuntotreeni) jotta rasva palaa. Vihreä kahvipapu-uute on noussut USAssa yhdeksi suosituimmaksi painonhallintavalmisteeksi. Tutkimusten mukaan se mm. heikentää rasvan imeytymistä ja edistää rasvan tehokasta palamista. Vihreä Mate-uute puolestaan vähentää nälän tunnetta ja poistaa ylimääräistä nestettä. Mukana on toki paljon muitakin tehoaineita kuten nokkosuute, papaijajauhe sekä reilusti tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita (mukaanlukien jodi). Maku tuotteisiin tulee luonnollisista aineista (vähärasvainen kaakaojauhe, banaanijauhe, Bourbon-vanilja jne).

Parasta omasta mielestäni on tuotteiden helppous ja toimivuus. Tuotteita on helppo sekoittaa oman maun mukaan. Patukat on superhelppo ottaa matkaa mukaan. Pirtelöissä voi käyttää haluamaansa nestettä. Itse käytin aiemmin vettä, nykyään usein erilaisia kasvimaitoja. Osan nesteestä korvaan usein FitLinen jogurtilla. Voit toki myös käyttää ihan normaalia maitoakin halutessasi. Mukaan voi laittaa marjoja tai hedelmiä oman maun mukaan. Voit sekoittaa ihan käsin, mutta mielestäni parasta tulee blenderillä tai sauvasekoittimella. Jauheet toimii upeasti tottakai myös smoothien joukossa tuomassa ravintosisältöä. Itse lisäsin juuri jauhetta pannukakkuun normaalien jauhojen tilalle. Letut on helppo tehdä munista ja ProShape-jauheesta, täytteet voi olla makeita tai suolaisia halusi mukaan. Vain mielikuvitus on rajana ja erilaisia ohjeita löytyy valtavasti.

Tee tilaus kaupastani tai kysy minulta suoraan 0404138481 tai masunkutistaja@gmail.com. Mikäli olet jo kanta-asiakas, saat tuotteista 20% alennusta. Mikäli haluat alennusta, kysy minulta miten se onnistuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s