Huijaamisesta ja hyväuskoisuudesta

Mikä tekee sinusta huijarin? Mikä tekee sinusta hyväuskoisen hölmön?

Menet ystäväsi kanssa tutustumaan uuteen ravintolaan. Tarjoilija on aurinkoinen ammattilainen ja olet itse hyvässä fiiliksessä. Valitset listalla juuri mahtavat annokset ja kaikki menee nappiin. Yllärinä saatte vielä lasilliset skumppaa ravintolan omistajan syntymäpäivän kunniaksi. Seuraavana päivänä näet toisen ystäväsi. Kerrot hänelle kokemuksestasi. Ystäväsi päättää viedä puolisonsa samaan ravintolaan. Lapset on pitäneet ystävääsi hereillä edellisen yön, töissä asiat ei ole sujuneet ja puoliso ei olisi ollut halukas lähtemään minnekään kun tv:stä olisi tullut lätkää. Tarjoilija on sattumalta ekaa päivää töissä eikä asiat ihan suju. Ruoka on mautonta ja laskussakin on virhe.

Oletko siis huijannut ystävääsi tai onko ystäväsi hyväuskoinen hölmö?

Luet Facebookista kuinka joku tuttavasi on maistanut jotain uutta tuotetta ja hän pitää siitä. Menet ja ostat tuotteen, maistat sitä ja toteat sen maistuvan pahalle?

Huijasiko tuttavasi sinua ja olitko sinä hyväuskoinen hölmö?

Olet luennolla kuuntelemassa elämänmuutosgurua joka kertoo saavansa virtaa avantouinnista. Sinä tiedät että avannossa vesi on kylmää etkä ole niin hullu että sitä kokeilisit.

Oletko nyt onnistunut käräyttämään huijarin ja olet fiksu kun et edes kokeile?

Juttelet tuttavasi kanssa erään rankan päivän iltana. Olet väsynyt ja poikki. Kuulet tuttavasi käyttävän ravintolisiä. Hän kertoo muutoksista, mitä hänelle on tapahtunut. Hän on saanut elämäänsä lisää virtaa, hän herää pirteänä, vatsa toimii ja elämä hymyilee. Hän kysyy sinulta haluatko sinäkin maistaa… Olet lukenut ja kuullut muilta että ravintolisät on turhia. Et ole ehtinyt syömään koko päivänä ja stressitasosi on pilvissä. Elämässäsi kaikki on sinänsä ihan ok, mutta ehkä jotain voisi olla paremminkin.

Onko tuttavasi huijari JA hyväuskoinen hölmö? Luotatko toisten mielipiteisiin vai uskallatko testata ihan itse?

Kokeilemalla FitLine-tuotteita et menetä mitään, tuotteilla on aina täysi 30 päivän tyytyväisyystakuu (joka oikeasti toimii etkä joudu tappelemaan). Nyt huhtikuun ajan voit ostaa tuotteita tarjoushinnalla suoraan minulta, et joudu edes sitoutumaan saadaksesi alennuksen. Toki usein muutosten huomaaminen kestää kauemmin kuin kuukauden, siksi useimmat valitsee kolmen kuukauden kestotilauksen. Sekin kannattaa tässä kuussa sillä kaupanpäälliset saat tuplana 🙂 Soita minulle 0404138481 (Jenni) ja kysy lisää tai rekisteröidy suoraan täältä (linkki).

IMG_3792

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s