Totuus FitLine-tuotteista

FitLine-tuotteet on maailman parhaita ravintolisiä ja toimivinta kosmetiikkaa. Miksi muka? Miten voin väittää näin?

Tämä on minun totuuteni. Sinun totuutesi voi olla jotain ihan muuta. Tuotteiden paremmuus ei ole eksaktia tiedettä, jonka voisi jotenkin aukottomasti perustella. 2+2=4, se on selvä asia ja aukottomasti totta. Mutta mikä on maailman paras viini?

Minun totuuteni FitLine-tuotteista perustuu ihan suoraan omiin ja asiakkaideni oikeisiin kokemuksiin sekä tottakai tietoon, mitä olen tuotteista koulutuksissa saanut. Mutta ehdottomasti tärkein asia on minun oma kokemukseni. Se on totisinta totta eikä se mihinkään muutu vaikka kuka väittäisi mitä.

Mihin sinä perustat omat totuutesi? Muiden puheisiin vai omaan kokemuksesesi. Alla on kuva minusta kahdessa eri tilanteessa. Mikä onkaan näiden kuvien totuus. Olenko pitkä vai lyhyt? Jokainen asia on kiinni näkökulmasta.

Ennen kuin sain koiran, minulla oli tapana sanoa huonolla kelillä ”onneksi meillä ei ole koiraa ettei tartte lähteä lenkille!” Nyt kun meillä on koira, sanonkin ”Ihanaa että on koira, tulee lähdettyä lenkille tällaisella kelillä!” Molemmat on ihan yhtä totta.

Haluat varmaan minun perustelevan rohkean väitteeni sinulle? Teen sen toki erittäin mielelläni. Kun luet aiempia postauksiani, näet kyllä syyn totuudelleni. Olen muuttanut elämäni täysin tuotteiden ansiosta, asia jota mikään aiemmin käyttämäni ravintolisä ei ole tehnyt. Se riittää minulle. Ja aikanaan halusin vaan nukkua 😊

Mitä sinä haluat? Oletko valmis haastamaan oman totuutesi? Olen ollut pitkään hiljaa ja käynyt isoa keskustelua itseni kanssa omasta totuudestani ja voin nyt seisoa entistä suoraselkäisemmin totuuteni takana.

Ps. Ei, en ole kokeillut kaikkea, mutta silti minulla on oikeus totuuteni. Ja sinulla myös. Mutta olen tukenani matkalla jos haluat testata pystyisikö sinunkin kroppasi vielä parempaan ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s