Mitä mulle kuuluu?

Hello pitkästä aikaa! Olen saanut hiljaiseloni aikana yllättävän paljon yhteydenottoja, jotka alkavat ”Teetkö vielä FitLinea?” Kysymykseni kuuluu, mitä se tarkoittaa? Teen kyllä edelleen joka päivä itselleni (ja toki koko perhe tekee myös) juomat aamuisin, iltaisin ja iltapäivisin. En ihan helpolla tule tuotteista luopumaan, tykkään olla terve ja hyvinvoiva ilman jatkuvaa pohtimista ja ponnistelua. Muutama juoma ja kroppa toimii kuten pitää.

Entisenä sohvaperunana muutos fyysisen työn tekijäksi ja koiranomistajaksi on vaatinut niveliltä paljon. Yhtään sairaslomapäivää tai kiputilannetta ei kuitenkaan ole ollut koska hoidan ennaltaehkäisyn sisäisesti Nivelkunnolla ja Beautyllä. Beauty toki hoitaa paljon myös ulkoisia asioita, joihin näin nelikymppisenä jo hieman tsemiä kaipaan 🙂

Työt aloitan usein klo 6 ja usein lopetan klo 18. Unet jää usein hieman liian lyhyiksi kun en vaan malta mennä sänkyyn. Onneksi uni on kuitenkin laadukasta ja palauttavaa ja herääminen helppoa, kiitos Restorate ja Activize. Ruokailut tuppaa olemaan mitä sattuu, koska haluan vaan nopeasti kotiin enkä malta ruokataukoja siis työn lomassa pitää. Näihin aukkoihin tukea tuo ihanalla tavalla ProShape. PowerCocktail auttaa kokonaistilannetta, erityisen tärkeää nyt kun kaikkialta kuulee sairastelutarinoita. Toki joskus voi sairastua jokainen, mutta hyvällä peruskunnolla on vaikutus paranemiseenkin.
Mutta se alkuperäinen kysymys? Teenkö FitLinea? Siihen on pakko vastata että en, en ainakaan kuten tein silloin kun se oli minun ainoa työni.
Mikä on muuttunut? Suurin muutos on toki tapahtunut ihan minussa itsessäni. Olin ennen vahva ja itsevarma, luotin ihmisiin ja uskoin hyvään. Nykyään olen jotain muuta. Kun joku entisessä lähipiirissä tekee jotain ihan käsittämätöntä, etkä edes saa tietää kuka se joku on. Saat vaan viestin ”Sinut on ilmiannettu…” Ja sen jälkeen useita viestejä koskien vanhoja postauksia ”et saa sanoa näin. Poista tuo kuva. Muuta nuo sanat.” Viesteissä myös aikaraja jonka jälkeen aloitetaan toimenpiteet.
En vaan yksinkertaisesti jaksa. Samaan aikaan blogiin sataa kommentteja siitä kuinka idiootti voin olla ja vanhat tutut lopettaa puhumisen.
Siinä yksinkertaiset syyt hiljaisuudelle. Tuotteet on edelleen ihan omaa luokkaansa, pitää minut toimintakuntoisena, mutta oheismaailma on muuttunut. Tai siis minä olen muuttunut enkä enää sinne kelpaa. Surullista, mutta ehkä löydän paikkani vielä jostain.
Onneksi on ihana perhe joille edelleen kelpaan. Ja työ jota saan painaa täysillä. Sekä rakas koiruliini ❤️
Olen yhä täällä jos haluat kuulla FitLine-tuotteista lisää tai kokeilla 😊 On ollut jännä seurata miten helppoa onkaan lentää sisäpiiristä roskasakkiin. Onnellista on että nyt on oikeasti aikaa perheelle kun mese ei jatkuvasti huuda. Toki tämä kaikki on tuonut myös valtavasti ihania asioita ja ihmisiä elämääni, suuri kiitos siitä.
Ai niin, arvaatkos miten nuo alussamainitut yhteydenotot ovat päättyneet? Niitä on tullut siis niin suomeksi kuin englanniksikin. Tullut kiva mieli kun joku onkin kiinnostunut siitä mitä minulle kuuluu. Mutta muutaman viestin jälkeen olenkin saanut tietoa jostain toisesta verkostomarkkinointifirmasta… Kyllä se tie on nähty, kiitos. Yhdet tuotteet on sydämessä ja se riittää.
PS: Tämä viesti ei sisällä yhtään terveysväittämää eikä lupausta vaan on ainoastaan oma kokemukseni. Jos haluat kuulla faktaa ja tietoa tuotteista, sitä on taas tarjolla Vantaalla 8.3. tuotekehitystiimin johtajan suulla kerrottuna, ei siis hypetystä vaan pelkkää puhdasta faktaa tuotteista ja terveydestä. Olen menossa, kyytiin mahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s