Mahtava juttu!!!

Tammikuussa konferenssissa julkaistiin upeat uudet bonukset, Double G.O.O.D -bonukset. Lyhenne tulee sanoista get out of debt eli pääse eroon veloistasi. Tupla-etuliite siksi, että aiemmin bonukset oli vain puolet 🙂

  

 

Itsekin lähdin bonuksia tavoittelemaan, mutta hieman jäin tavoitteesta, mutta onneksi sain olla auttamassa ihanaa Anne Seppälää saavuttamaan oman tavoitteensa!!! Teamwork makes dreams work! Tiimityöllä saavutetaan unelmia.

Anne on tehnyt ahkerasti töitä nyt kolmisen vuotta. Vuosi sitten hän ansaitsi ensimmäisen 10 000 USD:n bonuksen. Eilen hän ansaitsi sen lisäksi 30 000 USD! Nämä bonukset maksetaan kuukausittain, kahden vuoden ajan. Eli Anne saa nyt normaalien provikoiden ja bonusten päälle kuukausittain noin 1700 USD EXTRAA. Keskimääräinen provisiotaso double diamondilla on n. 4000 euroa, monilla toki reilusti enemmänkin.

Onko kolme vuotta pitkä aika unelmien saavuttamiseen? Kauanko sinun nykyisessä työssäsi menee että saat tuollaisen palkankorotuksen? Joko olisi aika ottaa vastuu omasta elämästä ja tehdä jotain uutta? Soittele mulle 0404138481 jo tänään! Tehdään yhdessä unelmista totta, askel askeleelta.

Onnea Anne ❤

  

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s